Sæsonstart i Ramløse Krocket

Kickoff Ramløse Krocket tager i denne uge hul på sin 21. sæson. Forude venter turneringer, træf og stævner og ikke at forglemme muntert samvær. Første dag er onsdag 10. april, hvor der bliver tævet kugler fra kl. 12.30.

”Specielt sæsonstarten ser vi altid frem til. Her er der er en særlig velkomst til nye spillere, der ønsker at prøve kræfter med dette taktiske og fascinerende spil. Klubbens dygtige instruktører står parat til at hjælpe med de første øvelser i slagteknik. Buerne kan også byde på mange udfordringer. Uforudsigelighed er et ord alle krocketspillere kender. – Der er ikke langt fra 'suset' til fiasko”, siger formand Kirsten Jensen.

Krocket er et makkerspil, men det tilgodeser i høj grad også den individuelle præstation.

Det kræver dyb koncentration og præcision og samspillet med makkeren er altafgørende. Hvordan hjælper de hinanden, og hvordan forhindrer de modstanderne i at komme frem gennem buerne?

På sæsonåbningsdagen er der kaffe og kage og en lille én til halsen til de fremmødte. Ramløse Krocket spiller hver onsdag kl. 13-16 og hver søndag kl. 10-12, og her er nye spillere også velkomne.

Publiceret 12 April 2019 11:30

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl