Åbent hus i REE Golfklub

Golf Med forårets ankomst vågner landets golfbaner for alvor op dåd, også hos REE Golf på Høbjergvej i Helsinge, hvor man inviterer alle til åbent hus.

Har man som ikke-golfspiller lyst til at prøve sig selv af, så kan man prøve at svinge en kølle til åbent hus-arrangementerne hos REE Golf. Det er gratis at prøve, men man skal tilmelde sig på info@reegolf.dk. Der er Åbent hus 22. april, 28. april, 12. maj, 25. maj, 2. juni og 15. juni.

Deltagerne får udleveret noget låneudstyr, og så er der undervisning i grundslagene og putning.

Derefter demonstration af indendørs simulator, og efterfølgende trakteres der med kaffe og kage, mens klubmedlemmer informerer om klubben og medlemskaber. Bagefter er der mulighed for at gå en runde på klubbens øvebane sammen med en hjælper fra klubben.

Har man fået lyst til at prøve mere, tilbyder klubben et prøvemedlemsskab i tre måneder til en fordelagtig pris. Det giver bl.a. fri adgang til øvebanen, fællestræning to gange om ugen og mulighed for at låne udstyr. Mere info på www.reegolfklub.dk.

CV

Publiceret 12 April 2019 14:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl