Åbent hus i REE Golfklub

Golf Med forårets ankomst vågner landets golfbaner for alvor op dåd, også hos REE Golf på Høbjergvej i Helsinge, hvor man inviterer alle til åbent hus.

Har man som ikke-golfspiller lyst til at prøve sig selv af, så kan man prøve at svinge en kølle til åbent hus-arrangementerne hos REE Golf. Det er gratis at prøve, men man skal tilmelde sig på info@reegolf.dk. Der er Åbent hus 22. april, 28. april, 12. maj, 25. maj, 2. juni og 15. juni.

Deltagerne får udleveret noget låneudstyr, og så er der undervisning i grundslagene og putning.

Derefter demonstration af indendørs simulator, og efterfølgende trakteres der med kaffe og kage, mens klubmedlemmer informerer om klubben og medlemskaber. Bagefter er der mulighed for at gå en runde på klubbens øvebane sammen med en hjælper fra klubben.

Har man fået lyst til at prøve mere, tilbyder klubben et prøvemedlemsskab i tre måneder til en fordelagtig pris. Det giver bl.a. fri adgang til øvebanen, fællestræning to gange om ugen og mulighed for at låne udstyr. Mere info på www.reegolfklub.dk.

CV

Publiceret 12 April 2019 14:00

Amanda og Piazzolla i Tisvilde Bio

Film Så er der nye film på plakaten i Tisvilde Bio. En af dem er filmen 'Amanda'.

Den syvårige Amanda mister sin mor ved et terrorangreb i Paris. Det ændrer på alle måder hendes liv. Hendes onkel, David er lidt af en dagdriver og er løsansat i parkvæsenet. Han har et nært forhold til sin niece men slentrer ellers gennem livet på bedste beskub. En aften skal han mødes med sin kæreste og Amandas mor for at fejre hendes nyerhvervede kørekort. Han er som sædvanligt for sent på den. Da han ankommer er det utænkelige sket. Terrorens har stukket sit afskyelige fjæs frem.

David skal nu ud over chokket og tabet også tage vare på sin lille niece, men hvordan kommer de videre i livet og bringer håbet tilbage. Der er rørende scener i filmen, som når David i et forsøg på at glemme smider søsterens tandbørste ud. Amanda opdager helt sønderknust, at morens tandbørste er væk. Det er her i dagligdagens praktiske detaljer, at traumet slår igennem. Den slags detaljer blænder kameraerne normalt ned for, men her eksponeres savnet, så det gør ondt. Filmen vises 21., 22., 24. og 25. august klokken 20 samt 23. august klokken 15.

Dokumentar

'Piazzolla – The years of the Shark' er en dokumentarfilm om argentineren Astor Piazzolla (1921-1992). Han var et musikalsk geni, der formåede at forny tango-genren.

Filmen går tæt på manden og myten, og sammen med sønnen Daniel dykkes der ned i private lyd- og videooptagelser. Han var en af de største bandoneón-spillere i verden. Det er et instrument, der har meget tilfælles med harmonikaen. Han genopfandt tangoen som finkultur, der førte tangoen ind i koncertsalene. Den slags gjorde man ikke ustraffet. Tangoen var ikke længere en folkelig tilbedt dansemusik og nationalkultur, og befolkningen i hjemlandet Argentina var rasende. Han var slet og ret forræder. Dokumentaren vises 25. august klokken 16 og 28. august klokken 20.