Gymnastikopvisning i Blistrup

Show Blistrup Gymnastikafdeling afholder sin årlige gymnastikopvisning i Blistrup Hallen søndag 7. april kl. 13-16, hvor 10 af foreningens mange hold med aktive gymnaster i alle aldre vil fremvise et flot show med noget af alt det, de har lært i den forløbne sæson.

Der vil blandt andet være Jumping Fitness med både børn og voksne, Zumba, Cross Dance, spring og rytmisk gymnastik for børn i alle aldre, og med både damer, herrer, piger og drenge på gulvet.

Alle er velkomne til at komme og se de flotte opvisningsshows, foreningens dygtige instruktører har indøvet med gymnasterne.

Der er fri entré, og vil man gerne støtte foreningen, kan man købe lodder, der vil blive solgt under hele opvisningen, og måske vinde en af de mange flotte sponsorgevinster.

Når sult og tørst melder sig, kan man tanke op i halcaféen Oasen, der ligeledes vil være åben hele dagen.

Vel mødt til en forrygende opvisningssøndag i Blistrup Hallen.

CV

Publiceret 05 April 2019 07:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl