Efter 2 minutter og 36 sekunder var det slut: Oliver Møllenberg havde vundet. Foto: Jan F. Stephan

Efter 2 minutter og 36 sekunder var det slut: Oliver Møllenberg havde vundet. Foto: Jan F. Stephan

Høj stemning i Gilleleje: Modstandere sendt til tælling

Høj stemning til boksestævnet i Gilleleje lørdag aften

Af
Claus Johansen

boksning ”Jeg har aldrig oplevet et stævne magen til på dansk grund”.

Bokseformand Thomas Møllenberg har svært ved at få armene ned efter lørdagens store professionelle boksestævne i Gilleleje – byens første nogensinde.

”Jeg er glad, jeg er stolt, måske også lidt berørt, det var en sindssygt fantastisk aften. Tænk at være en del af en by, der i den grad støtter op om sådan en event,” siger Thomas Møllenberg.

Gilleleje Bokseklub stod som arrangør af stævnet, der fandt sted i den propfyldte Gilleleje Hallen.

Overrumplede

Bokseformanden erkender dog også, at der er ting, der skal arbejdes med til næste stævne:

”Vi blev overrumplede over, at presset var så stort ved indgangen. Og parkeringsforholdene skal være bedre. Men det giver mod på mere. Det er helt sikkert ikke sidste gang,” siger Thomas Møllenberg.

Blandt amatørerne var resultaterne ”lidt blandede bolsjer”, som bokseformanden udtrykker det. Til gengæld vandt alle tre professionelle boksere deres kampe – og for alle tre var der tale om en debutkamp.

Lokal prof-sejr

Jacob Porsgaard havde fået den bosniske debutant Filip Blagojevic som modstander. Efter en serie dybe træffere i anden omgang vendte bosnieren sig om, hvorefter kamplederen afbrød kampen.

Jacob Porsgaards modstander gav op i anden omgang. Foto: Jan F. Stephan

Jacob Porsgaards modstander gav op i anden omgang. Foto: Jan F. Stephan

Heva Sharif mødte serbiske Mirko Jovic, og Sharif havde ifølge boksenyt.dk ikke problemer med at styre kampen fra distancen med sin lange rækkevidde.

Heva Sharif havde ikke problemer med at styre kampen med sin lange rækkevidde. Foto: Jan F. Stephan

Heva Sharif havde ikke problemer med at styre kampen med sin lange rækkevidde. Foto: Jan F. Stephan

I tredje omgang blev Jovic ramt af en dyb venstre, og efter yderligere et par træffere satte han sig og blev stoppet af kampleder Jan Christensen.

Aftenens sidste kamp havde den lokale Oliver Møllenberg i hovedrollen, og hans walk-in fik taget til at løfte sig, skriver boksenyt.dk.

Oliver Møllenberg fik hurtigt presset modstanderen, serbiske Nemanja Jasenovski, som allerede i første omgang røg i gulvet. Begge gange kom han op igen, men efter 2 minutter og 36 sekunder var det slut, da serberen blev ramt i leveren og gik ned.

Publiceret 14 January 2019 00:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl