Efter 2 minutter og 36 sekunder var det slut: Oliver Møllenberg havde vundet. Foto: Jan F. Stephan

Efter 2 minutter og 36 sekunder var det slut: Oliver Møllenberg havde vundet. Foto: Jan F. Stephan

Høj stemning i Gilleleje: Modstandere sendt til tælling

Høj stemning til boksestævnet i Gilleleje lørdag aften

Af
Claus Johansen

boksning ”Jeg har aldrig oplevet et stævne magen til på dansk grund”.

Bokseformand Thomas Møllenberg har svært ved at få armene ned efter lørdagens store professionelle boksestævne i Gilleleje – byens første nogensinde.

”Jeg er glad, jeg er stolt, måske også lidt berørt, det var en sindssygt fantastisk aften. Tænk at være en del af en by, der i den grad støtter op om sådan en event,” siger Thomas Møllenberg.

Gilleleje Bokseklub stod som arrangør af stævnet, der fandt sted i den propfyldte Gilleleje Hallen.

Overrumplede

Bokseformanden erkender dog også, at der er ting, der skal arbejdes med til næste stævne:

”Vi blev overrumplede over, at presset var så stort ved indgangen. Og parkeringsforholdene skal være bedre. Men det giver mod på mere. Det er helt sikkert ikke sidste gang,” siger Thomas Møllenberg.

Blandt amatørerne var resultaterne ”lidt blandede bolsjer”, som bokseformanden udtrykker det. Til gengæld vandt alle tre professionelle boksere deres kampe – og for alle tre var der tale om en debutkamp.

Lokal prof-sejr

Jacob Porsgaard havde fået den bosniske debutant Filip Blagojevic som modstander. Efter en serie dybe træffere i anden omgang vendte bosnieren sig om, hvorefter kamplederen afbrød kampen.

Jacob Porsgaards modstander gav op i anden omgang. Foto: Jan F. Stephan

Jacob Porsgaards modstander gav op i anden omgang. Foto: Jan F. Stephan

Heva Sharif mødte serbiske Mirko Jovic, og Sharif havde ifølge boksenyt.dk ikke problemer med at styre kampen fra distancen med sin lange rækkevidde.

Heva Sharif havde ikke problemer med at styre kampen med sin lange rækkevidde. Foto: Jan F. Stephan

Heva Sharif havde ikke problemer med at styre kampen med sin lange rækkevidde. Foto: Jan F. Stephan

I tredje omgang blev Jovic ramt af en dyb venstre, og efter yderligere et par træffere satte han sig og blev stoppet af kampleder Jan Christensen.

Aftenens sidste kamp havde den lokale Oliver Møllenberg i hovedrollen, og hans walk-in fik taget til at løfte sig, skriver boksenyt.dk.

Oliver Møllenberg fik hurtigt presset modstanderen, serbiske Nemanja Jasenovski, som allerede i første omgang røg i gulvet. Begge gange kom han op igen, men efter 2 minutter og 36 sekunder var det slut, da serberen blev ramt i leveren og gik ned.

Publiceret 14 January 2019 00:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl