Helsinge fik et enkelt point i topkampen mod Farum. Pressefoto.

Helsinge fik et enkelt point i topkampen mod Farum. Pressefoto.

Topper Sjællandsserien: Helsinge er stadig ubesejret

Helsinge Fodbold satte en 2-0-føring over styr, men holdet bevarer sin status som ubesejrede

Af
Jeppe Helkov

TOPHOLD Helsinge Fodbold er stadig ubesejret i Sjællandsserien. I weekenden måtte holdet godt nok nøjes med 2-2 mod Farum Boldklub. Men ser man på forventningerne før sæsonen, ville de fleste nok have solgt en kamp mod en af rækkens stærkeste hold for et uafgjort resultat.

"Vi ligger stadig nummer ét og er ubesejrede. Det er det vigtigste. Som en helhed var det en godkendt kamp, selvom vi kun fik ét point. Det vigtigste var, at vi ikke tabte tre point til et andet tophold," siger cheftræner Wissam Al-Sharkawi.

På Helsinge Stadion begyndte hjemmeholdet ellers kampen som lyn og torden. Blot syv minutter inde i kampen kom Helsinge foran, da to af sæsonens helt store oplevelser i Sjællandsserien, Anders Blom og Frederik Scheuer, kombinerede flot. Sidstenævnte lagde et indlæg ind i panden på Anders Blom, der headede en fortjent føring i nettet.

20 minutter senere fortsatte Helsinge sin opturssæson, da topscorer Daniel Skov scorede til 2-0. Men bedst som alle de fremmødte tilskuere troede, at sæsonens femte sejr var på vej i hus, slog Farum tilbage. Kort før pausen scorede de først til 1-2 - og fire minutter efter pausen udlignede Farum også.

Trods gode chancer i slutningen af kampen til begge hold, blev det ikke til flere mål.

"Spillerne var skuffede. De sad og hang med hovedet. Men resultatet var nok fortjent. Vi kom ud med en god attitude og havde lagt den perfekte gameplan. Vi spiller en fantastisk første halvleg, men desværre får de scoret lige inden pausen. I pausen snakker vi om, at vi skal presse dem højere oppe, fordi de altid spiller bolden op. Det skulle vi måske ikke have gjort. I hvert fald fik de udlignet kort tid efter," siger Wissam Al-Sharkawi.

Med det ene point er Helsinge tre point foran Frederikssund på andenpladsen, mens Farum er fem point efter. Frederikssund har dog spillet en kamp færre.

Og netop Frederikssund venter i næste kamp i en kamp om førstepladsen.

"Det er topkampen. Jeg er selv fra Frederikssund, så jeg kender drengene rigtig godt. Det bliver en tæt kamp. Hvis man ser historisk fra det, har vi altid haft det svært mod Frederikssund. Men med den trup vi har nu, tror vi på det. Vi går ud med brystet helt fremme og kæmper for de tre point," siger Wissam Al-Sharkawi.

Publiceret 17 September 2018 00:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl