Helsinge fik et enkelt point i topkampen mod Farum. Pressefoto.

Helsinge fik et enkelt point i topkampen mod Farum. Pressefoto.

Topper Sjællandsserien: Helsinge er stadig ubesejret

Helsinge Fodbold satte en 2-0-føring over styr, men holdet bevarer sin status som ubesejrede

Af
Jeppe Helkov

TOPHOLD Helsinge Fodbold er stadig ubesejret i Sjællandsserien. I weekenden måtte holdet godt nok nøjes med 2-2 mod Farum Boldklub. Men ser man på forventningerne før sæsonen, ville de fleste nok have solgt en kamp mod en af rækkens stærkeste hold for et uafgjort resultat.

"Vi ligger stadig nummer ét og er ubesejrede. Det er det vigtigste. Som en helhed var det en godkendt kamp, selvom vi kun fik ét point. Det vigtigste var, at vi ikke tabte tre point til et andet tophold," siger cheftræner Wissam Al-Sharkawi.

På Helsinge Stadion begyndte hjemmeholdet ellers kampen som lyn og torden. Blot syv minutter inde i kampen kom Helsinge foran, da to af sæsonens helt store oplevelser i Sjællandsserien, Anders Blom og Frederik Scheuer, kombinerede flot. Sidstenævnte lagde et indlæg ind i panden på Anders Blom, der headede en fortjent føring i nettet.

20 minutter senere fortsatte Helsinge sin opturssæson, da topscorer Daniel Skov scorede til 2-0. Men bedst som alle de fremmødte tilskuere troede, at sæsonens femte sejr var på vej i hus, slog Farum tilbage. Kort før pausen scorede de først til 1-2 - og fire minutter efter pausen udlignede Farum også.

Trods gode chancer i slutningen af kampen til begge hold, blev det ikke til flere mål.

"Spillerne var skuffede. De sad og hang med hovedet. Men resultatet var nok fortjent. Vi kom ud med en god attitude og havde lagt den perfekte gameplan. Vi spiller en fantastisk første halvleg, men desværre får de scoret lige inden pausen. I pausen snakker vi om, at vi skal presse dem højere oppe, fordi de altid spiller bolden op. Det skulle vi måske ikke have gjort. I hvert fald fik de udlignet kort tid efter," siger Wissam Al-Sharkawi.

Med det ene point er Helsinge tre point foran Frederikssund på andenpladsen, mens Farum er fem point efter. Frederikssund har dog spillet en kamp færre.

Og netop Frederikssund venter i næste kamp i en kamp om førstepladsen.

"Det er topkampen. Jeg er selv fra Frederikssund, så jeg kender drengene rigtig godt. Det bliver en tæt kamp. Hvis man ser historisk fra det, har vi altid haft det svært mod Frederikssund. Men med den trup vi har nu, tror vi på det. Vi går ud med brystet helt fremme og kæmper for de tre point," siger Wissam Al-Sharkawi.

Publiceret 17 September 2018 00:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl