Det er blevet til fire sejr ud af fire mulige for Helsinge Fodbold. Her ses de kort før kampstart på forrige weekends sejr over Snekkersten.

Det er blevet til fire sejr ud af fire mulige for Helsinge Fodbold. Her ses de kort før kampstart på forrige weekends sejr over Snekkersten.

Fortsætter den vilde sæsonstart: Helsinge tog fjerde sejr på stribe

Helsinge Fodbold fortsætter den imponerende sæsonstart. Men det er for tidligt at snakke om oprykning, lyder det fra cheftræneren

Af
Jeppe Helkov

ustoppelige Fire kampe, fire sejre. Helsinge Fodbold har fået en bedre start på sæsonen i Sjællandsserien, end nok den største optimist havde turde drømme om. I weekenden fik en af oprykningsfavoritterne, Virum-Sorgenfri, Helsinges styrke at smage. På udebane blev det til en 3-2-sejr til Flemming Topps tropper.

Sejren bringer Helsinge alene i front i Sjællandsserien. Man har nu fem point ned til Frederikssund, der dog har spillet en kamp færre. Men trods den flotte sæsonstart tør cheftræner Flemming Topp endnu ikke drømme om oprykning.

"Det er alt for tidligt at snakke om oprykning. Der er kun spillet fire kampe. Jeg har været træner i 14 år og har set mange hold komme godt for land. Pludselig løber man ind i skader eller mister pusten, og så kan det hurtigt vende. Så det er for tidligt. Men der er ingen tvivl om, at vi drømmer om det. Selvfølgelig gør vi det," siger han.

Kampen mod Virum lignede længe en sikker sejr til Helsinge. Holdet kom foran 1-0, da Jesper Meyer flot lagde bolden ind i panden på Asger Onsberg, der headede i en blød bue over Virums fremstormende målmand.

I 53. minut blev det også 2-0, da Helsinges Anders Blom opsnakkede en tilbagelægning og lagde bolden ind i et tomt Virum-mål.

Ti minutter senere gjorde Thomas 'Topper' Lilliedal det til 3-0 - og så lignede det tre sikre point. Men mod slutningen fik Virum først reduceret til 1-3, og da hjemmeholdet gjorde det til 2-3 fem minutter før tid, begyndte nervøsiteten af brede sig på Helsinges hold. Men trods et hektisk slutfase blev det ved de fem mål og tre point til Helsinge.

Den gode sæsonstart kommer en smule bag på Flemming Topp.

"Det var overhovedet ikke forventet, at vi kunne levere sådan en sæsonstart. Vi kunne godt se i løbet af opstarten, at vores niveau var blevet løftet. Vi håbede i trænerteamet på, at det kunne kulminerede, men at det sker så hurtigt havde ingen regnet med."

"Men der er ingen tvivl om, at vi har en trup med en masse talent. Vi prøver hele tiden at arbejde med at udvikle os og sætter mål uge for uge. Finder steder hvor vi kan forbedre os. Det har gutterne været gode til. Og så gør sejre også meget. Der er glæde, optimisme og tro på tingene i truppen lige nu."

I næste kamp gælder står den på topkamp mod Farum. Farum ligger i øjeblikket nummer tre - og ifølge Flemming Topp skal holdet spille op til sit allerbedste, hvis statistikken som ubesejret skal bevares.

"Før sæsonstarten havde vi i trænerteamet regnet med Farum, Frederikssund, Virum og Fredensborg som favoritter. Inden kampen mod Virum snakkede vi om, at kampen ville give første rigtige svar på, hvor vi står niveaumæssigt. Den test besvarede vi godt. Men Farum er et sindssygt godt fodboldhold. Jeg har set flere af deres kampe, og vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal have noget med derfra," siger han.

Kunne du også godt tænke dig, at Ugeposten dækker dit fodboldhold? Så skriv til redaktion@ugeposten.dk med resultater og kampinfo.

Publiceret 10 September 2018 00:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp