Der mangler tre millioner kroner for at kunne drive Nordsjælland Håndbold frem til sommer, fortæller formand Jørgen Simonsen. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Der mangler tre millioner kroner for at kunne drive Nordsjælland Håndbold frem til sommer, fortæller formand Jørgen Simonsen. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Krise i Nordsjælland Håndbold:

"Vi mangler tre millioner inden sommer"

Krisemøde skal hjælpe til at skaffe penge til trængt klub. “

Af
Jens Berg Thomsen

Nordsjællands håndboldflagskib Nordsjælland Håndbold har indkaldt til stormøde blandt interessenter og sponsorer, både kommende og nuværende. Det skyldes, at klubben mangler penge her og nu, og at der skal ny kapital til, hvis sæsonen 2017/18 skal gennemføres.
Klubbens formand Jørgen Simonsen skrev den 2. januar ud til klubbens interessenter. I nytårshilsnen er formanden inde på, at klubbens økonomi er “rigtig presset,” og at der ikke var penge til at gennemføre den igangværende sæson uden ny driftskapital.
“Vi mangler tre millioner inden den 30. juni. Det er udfordringen,” siger klubbens formand Jørgen Simonsen, da Ugeposten fanger ham på telefonen.
Opfordringen fra klubben lyder derfor til at møde op til stormødet om klubbens fremtid.
“Er Nordsjælland Håndbold vigtig for dig, for os alle og vores virksomhed? Det er det spørgsmål, du skal tænke over. Betyder det noget, at Nordsjælland profileres og synliggøres i TV2 og i medierne?” spørger Jørgen Simonsen i brevet.

Vendte tilbage til bedste række

De tre millioner fordeler sig sådan, at klubben forventer, at den ene million kommer ind i gentegninger af aftaler, fortæller Jørgen Simonsen. De sidste to millioner skal blandt andet findes ved det stormøde, som klubben har indkaldt til den 10. januar i Frederiksborgcenteret i Hillerød.
“Der vil vi fortælle i nærmere detaljer om, hvordan vi har tænkt os at gøre fra nu af,” siger Jørgen Simonsen.
Nordsjælland Håndbold vendte i sidste sæson tilbage til landets bedste række efter at være rykket ned i en enkelt sæson.
“Vi er undrende over for, at de sportslige resultater ikke har kunnet drive indtægter i større omfang,” siger Jørgen Simonsen.
Nordsjælland Håndbold mangler fortsat en hovedsponsor, efter aftalen med GF Forsikring udbød. Derudover mangler klubben også andre sponsorater.
“Vi havde forventet, at det ville blive lettere at finde en ny hovedsponsor, når vi er tilbage i ligaen,” siger Jørgen Simonsen.

Direktør stoppede før jul

Kort før jul meddelte Nordsjælland Håndbolds direktør Lars Gjøls-Andersen, at han stoppede i klubben. Han fortalte dengang, at der “var en stram økonomi i klubben, der gør det svært at sætte nyt i søen lige nu.” Og der er en sammenhæng mellem, at direktøren er stoppet og den nuværende økonomiske situation.
“Det er klart, at vi har været glade for Lars, og at han har haft mange gode tiltag i klubben, men økonomien er ikke fulgt med, og vi har måttet tilpasse omkostningerne,” siger Jørgen Simonsen.
Mødet i Frederiksborgcentret foregår den 10. januar fra klokken 17.
“Er Nordsjælland Håndbold vigtig for dig, for os alle og vores virksomhed. Det er det spørgsmål, du skal tænke over. Betyder det noget, at Nordsjælland profileres og synliggøres i TV2 og medierne?” spørger formand Jørgen Simonsen i sin nytårshilsen.
“Vi mangler en eller flere større sponsorer/partnere og skal finde penge nu. Ellers kan vi ikke fortsætte og må lukke ned - senest ved afslutningen af sæsonen,” lyder det videre.

null

Publiceret 03 January 2018 12:15

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl