Der mangler tre millioner kroner for at kunne drive Nordsjælland Håndbold frem til sommer, fortæller formand Jørgen Simonsen. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Der mangler tre millioner kroner for at kunne drive Nordsjælland Håndbold frem til sommer, fortæller formand Jørgen Simonsen. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Krise i Nordsjælland Håndbold:

"Vi mangler tre millioner inden sommer"

Krisemøde skal hjælpe til at skaffe penge til trængt klub. “

Af
Jens Berg Thomsen

Nordsjællands håndboldflagskib Nordsjælland Håndbold har indkaldt til stormøde blandt interessenter og sponsorer, både kommende og nuværende. Det skyldes, at klubben mangler penge her og nu, og at der skal ny kapital til, hvis sæsonen 2017/18 skal gennemføres.
Klubbens formand Jørgen Simonsen skrev den 2. januar ud til klubbens interessenter. I nytårshilsnen er formanden inde på, at klubbens økonomi er “rigtig presset,” og at der ikke var penge til at gennemføre den igangværende sæson uden ny driftskapital.
“Vi mangler tre millioner inden den 30. juni. Det er udfordringen,” siger klubbens formand Jørgen Simonsen, da Ugeposten fanger ham på telefonen.
Opfordringen fra klubben lyder derfor til at møde op til stormødet om klubbens fremtid.
“Er Nordsjælland Håndbold vigtig for dig, for os alle og vores virksomhed? Det er det spørgsmål, du skal tænke over. Betyder det noget, at Nordsjælland profileres og synliggøres i TV2 og i medierne?” spørger Jørgen Simonsen i brevet.

Vendte tilbage til bedste række

De tre millioner fordeler sig sådan, at klubben forventer, at den ene million kommer ind i gentegninger af aftaler, fortæller Jørgen Simonsen. De sidste to millioner skal blandt andet findes ved det stormøde, som klubben har indkaldt til den 10. januar i Frederiksborgcenteret i Hillerød.
“Der vil vi fortælle i nærmere detaljer om, hvordan vi har tænkt os at gøre fra nu af,” siger Jørgen Simonsen.
Nordsjælland Håndbold vendte i sidste sæson tilbage til landets bedste række efter at være rykket ned i en enkelt sæson.
“Vi er undrende over for, at de sportslige resultater ikke har kunnet drive indtægter i større omfang,” siger Jørgen Simonsen.
Nordsjælland Håndbold mangler fortsat en hovedsponsor, efter aftalen med GF Forsikring udbød. Derudover mangler klubben også andre sponsorater.
“Vi havde forventet, at det ville blive lettere at finde en ny hovedsponsor, når vi er tilbage i ligaen,” siger Jørgen Simonsen.

Direktør stoppede før jul

Kort før jul meddelte Nordsjælland Håndbolds direktør Lars Gjøls-Andersen, at han stoppede i klubben. Han fortalte dengang, at der “var en stram økonomi i klubben, der gør det svært at sætte nyt i søen lige nu.” Og der er en sammenhæng mellem, at direktøren er stoppet og den nuværende økonomiske situation.
“Det er klart, at vi har været glade for Lars, og at han har haft mange gode tiltag i klubben, men økonomien er ikke fulgt med, og vi har måttet tilpasse omkostningerne,” siger Jørgen Simonsen.
Mødet i Frederiksborgcentret foregår den 10. januar fra klokken 17.
“Er Nordsjælland Håndbold vigtig for dig, for os alle og vores virksomhed. Det er det spørgsmål, du skal tænke over. Betyder det noget, at Nordsjælland profileres og synliggøres i TV2 og medierne?” spørger formand Jørgen Simonsen i sin nytårshilsen.
“Vi mangler en eller flere større sponsorer/partnere og skal finde penge nu. Ellers kan vi ikke fortsætte og må lukke ned - senest ved afslutningen af sæsonen,” lyder det videre.

null

Publiceret 03 January 2018 12:15

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV