De 13 drenge fra Gilleleje hyggede sig til superligakamp i Farum. Privatfoto

De 13 drenge fra Gilleleje hyggede sig til superligakamp i Farum. Privatfoto

Gillelejedrenge gav den gas til superligakamp

Forkamp og glæde over sejr til FC Nordsjælland for Gilleje Fodboldklubs U8-drenge

Gilleleje Fodboldklubs U8-drenge fik sig en på opleveren forleden, da FC Nordsjælland havde besøg af Helsingør i Superligaen på Right to Dream Park. Drengene spillede både forkamp på stadion, og de 13 drenge leverede god fight og flot spil mod to hold fra Farum Boldklub, skriver holdets træner Rune Lindberg.
De mange medrejsende forældre, søskende og trænere var begejstrede, og efter kampene kunne Gillejedrengene se FC Nordsjælland vinde 1-0 over oprykkerne. Det var U8-holdet godt tilfreds med.
jbt

Inden superligakampen var der forkamp mod Farum Boldklub. Privatfoto

Inden superligakampen var der forkamp mod Farum Boldklub. Privatfoto

FC Nordsjælland vandt 1-0 over Helsingør, og det var fodboldholdet fra Gilleleje glade for. Privatfoto

FC Nordsjælland vandt 1-0 over Helsingør, og det var fodboldholdet fra Gilleleje glade for. Privatfoto

Publiceret 29 August 2017 08:00

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV