Emily Gantriis er kommet igennem talent-nåleøjet hos Dansk Svømmeunion, og skal fremover træne i det nationale træningscenter i København. Foto: Helsinge Svømmeklub

Emily Gantriis er kommet igennem talent-nåleøjet hos Dansk Svømmeunion, og skal fremover træne i det nationale træningscenter i København. Foto: Helsinge Svømmeklub

Stortalent forlader Helsinge

18-årige Emily Gantriis tog fem medaljer ved sidste uges ungdoms-DM, og forlader nu Helsinge Svømmeklub for at træne i det nationale træningscenter i København

Af
Jesper Gisli

Talentet er åbenlyst og stort, og det var kun et spørgsmål om tid hvornår Emily Gantriis fra Helsinge skulle videre i sin karriere.
Væk fra de trygge rammer i barndomsklubben, og fra august måned i stedet i vandet i Bellahøj, sammen med landets øvrige største svømmetalenter i det nationale træningscenter.
Emily Gantriis stiler stadigvæk op for barndomsklubben Helsinge når der skal svømmes stævner, men den daglige træning kommer ti at foregå i København.
“Målet er at Emily skal udvikle sig til at blive en svømmer, der på sigt kan blive en fast deltager ved de store internationale mesterskaber EM, VM og OL. Det er med stor glæde og stolthed, at Emily nu kan tage springet ud i verden og at hendes svømmefærdigheder, som er opnået i Helsinge Svømmeklub er så gode, at svømmeunionen mener at hun har potentialet til dette”, siger Emily Gantriis' træner Jens Frederiksen.

Følger i Lasse Lykke Nielsens fodspor

“Det er anden gang på kort tid at Helsinge Svømmeklub sender en topsvømmer videre til det nationale træningscenter, for både Lasse Lykke Nielsen og Emilys vedkommende er det et udtryk for, at talent, samarbejde og en målrettet træningsindsats kan være med til at skabe så flotte svømmeresultater. Alle I Helsinge svømmeklub glæder sig over at Emily er nået så langt, og at Emily fortsat repræsenterer Helsinge Svømmeklub ved mesterskaber og på landsholdet”, siger Jens Frederiksen der i morgen onsdag rejser med Emily Gantriis og flere seniorlandsholdssvømmere til Portugal, hvor der skal svømmes Portugal Open.


Emilys medaljer ved
Ungdoms DM

Guld 50 fri ungdoms DM- Langbane
Sølv 50 fri senior DM-Langbane
Bronze 100 fri DM-Senior Langbane
Bronze til Emily i 100 fri ungdoms DM-Langbane
Bronze 200 fri ungdoms DM-Langbane

Publiceret 18 July 2017 11:45

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp