Emily Gantriis er kommet igennem talent-nåleøjet hos Dansk Svømmeunion, og skal fremover træne i det nationale træningscenter i København. Foto: Helsinge Svømmeklub

Emily Gantriis er kommet igennem talent-nåleøjet hos Dansk Svømmeunion, og skal fremover træne i det nationale træningscenter i København. Foto: Helsinge Svømmeklub

Stortalent forlader Helsinge

18-årige Emily Gantriis tog fem medaljer ved sidste uges ungdoms-DM, og forlader nu Helsinge Svømmeklub for at træne i det nationale træningscenter i København

Af
Jesper Gisli

Talentet er åbenlyst og stort, og det var kun et spørgsmål om tid hvornår Emily Gantriis fra Helsinge skulle videre i sin karriere.
Væk fra de trygge rammer i barndomsklubben, og fra august måned i stedet i vandet i Bellahøj, sammen med landets øvrige største svømmetalenter i det nationale træningscenter.
Emily Gantriis stiler stadigvæk op for barndomsklubben Helsinge når der skal svømmes stævner, men den daglige træning kommer ti at foregå i København.
“Målet er at Emily skal udvikle sig til at blive en svømmer, der på sigt kan blive en fast deltager ved de store internationale mesterskaber EM, VM og OL. Det er med stor glæde og stolthed, at Emily nu kan tage springet ud i verden og at hendes svømmefærdigheder, som er opnået i Helsinge Svømmeklub er så gode, at svømmeunionen mener at hun har potentialet til dette”, siger Emily Gantriis' træner Jens Frederiksen.

Følger i Lasse Lykke Nielsens fodspor

“Det er anden gang på kort tid at Helsinge Svømmeklub sender en topsvømmer videre til det nationale træningscenter, for både Lasse Lykke Nielsen og Emilys vedkommende er det et udtryk for, at talent, samarbejde og en målrettet træningsindsats kan være med til at skabe så flotte svømmeresultater. Alle I Helsinge svømmeklub glæder sig over at Emily er nået så langt, og at Emily fortsat repræsenterer Helsinge Svømmeklub ved mesterskaber og på landsholdet”, siger Jens Frederiksen der i morgen onsdag rejser med Emily Gantriis og flere seniorlandsholdssvømmere til Portugal, hvor der skal svømmes Portugal Open.


Emilys medaljer ved
Ungdoms DM

Guld 50 fri ungdoms DM- Langbane
Sølv 50 fri senior DM-Langbane
Bronze 100 fri DM-Senior Langbane
Bronze til Emily i 100 fri ungdoms DM-Langbane
Bronze 200 fri ungdoms DM-Langbane

Publiceret 18 July 2017 11:45

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp