Helsinge Fodbold har pokalkamp mod 9. august mod HIK. Privatfoto

Helsinge Fodbold har pokalkamp mod 9. august mod HIK. Privatfoto

Sæsonoptakt:

Nyt håb trods nedrykning for Helsinge Fodbold

Ny trænerkonstellation er på plads for Helsinge Fodbold, der lægger ud med træningskampe op til pokalbrag i august

Det blev til en nedrykning for Helsinge Fodbold i slutningen af sidste sæson og dermed et farvel til Sjællandsserien. Men klubben hev en 4-1-sejr hjem i sidste kamp i pokalen, og det betyder, at holdet står over for 2.divisionsholdet HIK den 9. august i første runde af pokalturneringen.
Afslutningen på sæsonen giver “nyt håb”, skriver klubben i en pressemeddelelse om forberedelserne til næste sæson.
“Sommeropstarten er som altid hektisk, da der er få uger fra første træning til første turneringskamp – og endnu mindre tid i Helsinge Fodbolds tilfælde med tanke på pokalkampen mod HIK. I opstarten skal spillerne igennem fire træningskampe (og én pokalkamp) for netop at lære den nye spillestil under Peter Juul at kende, ligesom man som altid arbejder på at komme i den bedst mulige form,” lyder det fra klubben.

Nyt trænerteam

Ny cheftræner er Peter Juul Petersen, der har afløst Lasse Holm. Flemming Topp, der også før var en del af trænerteamet, er stadig med, også Benno Larsen er stadig at finde i teamet. Derudover er ”ny-tilkomne” Wissam Al-Sharkawi, tidligere U19-træner, med, skriver klubben.
“De første træningspas under Peter Juul gav flere af klubbens mest talentfulde U19-spillere - sågar også én U17-spiller - muligheden for at prøve kræfter med seniorfodbolden, og hvad der kræves af en førsteholdsspiller i Helsinge Fodbold,” skriver klubben.
Hvad angår truppen er Anders Blom tilbage for fulde udblæsninger, melder klubben. Mads Hocke har atter fået fodboldlysten tilbage, ligesom talentet Poul Falk er begyndt at røre på sig. Truppen ligner sig selv, hvilket giver positive forhåbninger for fremtiden.
Helsinge Fodbolds sæson 2017/18 starter lørdag den 22/7 med træning klokken 10.00 efterfulgt af frokost. Herefter trænes der som altid tirsdag og torsdag klokken 18.00. Nye spillere er som altid velkomne til at komme prøvetræne, skriver klubben.jbt

FAKTA
Kommende kampe
Helsinge Fodbolds træningskampe:
5. august mod Frederikssund
Pokalkamp hjemme mod HIK fra 2. Division, den 9. august.
10. august mod Farum
12. august mod Herstedøster
15. august mod Avedøre-2

Publiceret 09 July 2017 11:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl