Helsinge Fodbold har pokalkamp mod 9. august mod HIK. Privatfoto

Helsinge Fodbold har pokalkamp mod 9. august mod HIK. Privatfoto

Sæsonoptakt:

Nyt håb trods nedrykning for Helsinge Fodbold

Ny trænerkonstellation er på plads for Helsinge Fodbold, der lægger ud med træningskampe op til pokalbrag i august

Det blev til en nedrykning for Helsinge Fodbold i slutningen af sidste sæson og dermed et farvel til Sjællandsserien. Men klubben hev en 4-1-sejr hjem i sidste kamp i pokalen, og det betyder, at holdet står over for 2.divisionsholdet HIK den 9. august i første runde af pokalturneringen.
Afslutningen på sæsonen giver “nyt håb”, skriver klubben i en pressemeddelelse om forberedelserne til næste sæson.
“Sommeropstarten er som altid hektisk, da der er få uger fra første træning til første turneringskamp – og endnu mindre tid i Helsinge Fodbolds tilfælde med tanke på pokalkampen mod HIK. I opstarten skal spillerne igennem fire træningskampe (og én pokalkamp) for netop at lære den nye spillestil under Peter Juul at kende, ligesom man som altid arbejder på at komme i den bedst mulige form,” lyder det fra klubben.

Nyt trænerteam

Ny cheftræner er Peter Juul Petersen, der har afløst Lasse Holm. Flemming Topp, der også før var en del af trænerteamet, er stadig med, også Benno Larsen er stadig at finde i teamet. Derudover er ”ny-tilkomne” Wissam Al-Sharkawi, tidligere U19-træner, med, skriver klubben.
“De første træningspas under Peter Juul gav flere af klubbens mest talentfulde U19-spillere - sågar også én U17-spiller - muligheden for at prøve kræfter med seniorfodbolden, og hvad der kræves af en førsteholdsspiller i Helsinge Fodbold,” skriver klubben.
Hvad angår truppen er Anders Blom tilbage for fulde udblæsninger, melder klubben. Mads Hocke har atter fået fodboldlysten tilbage, ligesom talentet Poul Falk er begyndt at røre på sig. Truppen ligner sig selv, hvilket giver positive forhåbninger for fremtiden.
Helsinge Fodbolds sæson 2017/18 starter lørdag den 22/7 med træning klokken 10.00 efterfulgt af frokost. Herefter trænes der som altid tirsdag og torsdag klokken 18.00. Nye spillere er som altid velkomne til at komme prøvetræne, skriver klubben.jbt

FAKTA
Kommende kampe
Helsinge Fodbolds træningskampe:
5. august mod Frederikssund
Pokalkamp hjemme mod HIK fra 2. Division, den 9. august.
10. august mod Farum
12. august mod Herstedøster
15. august mod Avedøre-2

Publiceret 09 July 2017 11:00

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV