Tim Falck Weber er ’årets energibundt’. Pressefoto

Tim Falck Weber er ’årets energibundt’. Pressefoto

Lokal løbeentusiast sender klubkammerater til Madrid

Tim Falck Weber fik en pris og sender 50 løbere på træningstur i Spanien

Tim Falck Weber er sikkert en populær mand i orienteringsklubben Tisvilde Hegn OK, hvor han også er ungdoms- og elitetræner. I januar modtog han titlen som 'årets energibundt' på scenen til DR's SPORT 2016, og nu kommer noget af den pengepræmie, han modtog, til at dryppe på medlemmerne i klubben.
Tim Falck Weber modtog selv 25.000, mens klubben fik 50.000 kroner ved prisuddelingen, der blev uddelt af Dansk Idrætsforbund og DONG Energy til en frivillig, som med en særlig indsats og stort engagement bidrager til sammenholdet i sin idrætsforening.
”Til efteråret bruger vi nogle af pengene, som fulgte med prisen, på at sende 50 medlemmer af klubben på en træningstur til Madrid. Her har vi mulighed for at løbe stenet terræn, der er lavninger i landskabet og temperaturen dernede er god i uge 42. Det er perfekte forhold,” siger Tim Falck Weber i en pressemeddelelse.
Han kommer selv til at arrangere turen til Sydeuropa.
”For min del af prisen som Årets Energibundt købte jeg en billet til New Zealand for at kunne løbe Veteran-VM. Flere løbere fra Tisvilde Hegn OK var med – blandt andet Keld Johansen, som vandt guld på sprint - så det var en fantastisk oplevelse. At jeg så gik hen og blev nummer fem på langdistance-disciplinen, som blev løbet i de new zealandske skove, toppede en uforglemmelig tur,” siger Tim Falck Weber i pressemeddelelsen.jbt

Publiceret 21 June 2017 04:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl