Tim Falck Weber er ’årets energibundt’. Pressefoto

Tim Falck Weber er ’årets energibundt’. Pressefoto

Lokal løbeentusiast sender klubkammerater til Madrid

Tim Falck Weber fik en pris og sender 50 løbere på træningstur i Spanien

Tim Falck Weber er sikkert en populær mand i orienteringsklubben Tisvilde Hegn OK, hvor han også er ungdoms- og elitetræner. I januar modtog han titlen som 'årets energibundt' på scenen til DR's SPORT 2016, og nu kommer noget af den pengepræmie, han modtog, til at dryppe på medlemmerne i klubben.
Tim Falck Weber modtog selv 25.000, mens klubben fik 50.000 kroner ved prisuddelingen, der blev uddelt af Dansk Idrætsforbund og DONG Energy til en frivillig, som med en særlig indsats og stort engagement bidrager til sammenholdet i sin idrætsforening.
”Til efteråret bruger vi nogle af pengene, som fulgte med prisen, på at sende 50 medlemmer af klubben på en træningstur til Madrid. Her har vi mulighed for at løbe stenet terræn, der er lavninger i landskabet og temperaturen dernede er god i uge 42. Det er perfekte forhold,” siger Tim Falck Weber i en pressemeddelelse.
Han kommer selv til at arrangere turen til Sydeuropa.
”For min del af prisen som Årets Energibundt købte jeg en billet til New Zealand for at kunne løbe Veteran-VM. Flere løbere fra Tisvilde Hegn OK var med – blandt andet Keld Johansen, som vandt guld på sprint - så det var en fantastisk oplevelse. At jeg så gik hen og blev nummer fem på langdistance-disciplinen, som blev løbet i de new zealandske skove, toppede en uforglemmelig tur,” siger Tim Falck Weber i pressemeddelelsen.jbt

Publiceret 21 June 2017 04:00

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV