Tim Falck Weber er ’årets energibundt’. Pressefoto

Tim Falck Weber er ’årets energibundt’. Pressefoto

Lokal løbeentusiast sender klubkammerater til Madrid

Tim Falck Weber fik en pris og sender 50 løbere på træningstur i Spanien

Tim Falck Weber er sikkert en populær mand i orienteringsklubben Tisvilde Hegn OK, hvor han også er ungdoms- og elitetræner. I januar modtog han titlen som 'årets energibundt' på scenen til DR's SPORT 2016, og nu kommer noget af den pengepræmie, han modtog, til at dryppe på medlemmerne i klubben.
Tim Falck Weber modtog selv 25.000, mens klubben fik 50.000 kroner ved prisuddelingen, der blev uddelt af Dansk Idrætsforbund og DONG Energy til en frivillig, som med en særlig indsats og stort engagement bidrager til sammenholdet i sin idrætsforening.
”Til efteråret bruger vi nogle af pengene, som fulgte med prisen, på at sende 50 medlemmer af klubben på en træningstur til Madrid. Her har vi mulighed for at løbe stenet terræn, der er lavninger i landskabet og temperaturen dernede er god i uge 42. Det er perfekte forhold,” siger Tim Falck Weber i en pressemeddelelse.
Han kommer selv til at arrangere turen til Sydeuropa.
”For min del af prisen som Årets Energibundt købte jeg en billet til New Zealand for at kunne løbe Veteran-VM. Flere løbere fra Tisvilde Hegn OK var med – blandt andet Keld Johansen, som vandt guld på sprint - så det var en fantastisk oplevelse. At jeg så gik hen og blev nummer fem på langdistance-disciplinen, som blev løbet i de new zealandske skove, toppede en uforglemmelig tur,” siger Tim Falck Weber i pressemeddelelsen.jbt

Publiceret 21 June 2017 04:00

SENESTE TV