Nordsjællands Morten Thrane blev hjemmeholdets bedste og topscorer med syv mål. Foto: Jan Stephan

Nordsjællands Morten Thrane blev hjemmeholdets bedste og topscorer med syv mål. Foto: Jan Stephan

Champagnen er lagt på køl

Nordsjælland Håndbold er nu kun én sejr fra oprykningen

HÅNDBOLD Onsdagens hjemmekamp mellem Korsør Slagelse og Nordsjælland Håndbold, der var en kamp mellem bund og top, blev lige så spændende som alle havde frygtet, Nordsjælland vandt dog kampen 25 – 21, hvilket betyder, at Nordsjælland nu har spillet sig frem til matchbold til håndbold-ligaen.
Med et veloplagt hjemmepublikum i Helsinge-hallerne var der lagt op til en festlig håndboldkamp, men sådan udviklede det sig desværre ikke. Nordsjælland kom foran 1–0, men det var også eneste gang i i første halvleg at hjemmeholdet var foran.
Nordsjælland kunne ikke få spillet til at glide og en del oplagte chancer blev brændt. Korsør Slagelse var midt i første halvleg oppe at føre med hele fire mål ved stillingen 6 – 10. Heldigvis fik Nordsjælland taget sig sammen de sidste par minutter så halvlegsresultatet blev 11 – 11.
Efter små 10 minutter inde i anden halvleg bragte Nordsjælland sig foran med 16–15 og resten af kampen var det hjemmeholdet der var i førerposition, omend det var smalt, og kampen endte med en sejr på 25 – 21.
Kampen igennem virkede det som om, at spillerne var helt febrilske, hvilket betød, at de afsluttede al for hurtigt, den mest skudsikre spiller i hele kampen var Morten Thrane med hele syv rene fuldtræffere. En anden spiller som gjorde sig bemærket det var målmanden Kristian Pedersen, idet han scorede tre mål. Dernæst skal bemærkes, at Kristian Pedersen havde mange redninger. Så alt i alt var det de to spillere der bør fremhæves.
Inden kampen havde Nordsjællands træner Ian Marko Fog givet udtryk for, at en kamp mellem bund- og tophold ofte er mere vanskelige end som så, og dette var også tilfælde i dagens kamp.
Kampens resultat betyder, at Nordsjælland kan sikre sig direkte oprykning til ligaen den 19. marts med en sejr mod Odder, idet onsdagens anden kamp, kampen mellem TMS Ringsted og Team Sydhavsøerne, endte med en sejr til Team Sydhavsøerne på 24–23. Nordsjællands og Odders første kamp i Frederiksborghallen endte med en sejr til Nordsjælland på 31-27, så der er store chancer for at champagnepropper springer på udebane.
Nordsjællands næste hjemmekamp spilles den 25. marts klokken 15 i Helsinge-hallerne, hvor Otterup HK kommer på besøg.

@Sport Fakta Fed:1. division
Nordsjælland – Korsør/Slagelse 25-21 (11-11)
@Sport Fakta Italic:Nordsjælland: Morten Thrane 7, Lasse Uth 3, Kristian Pedersen 3, Johan Meklenborg 3, Nicolai Pedersen 2, Dan Beck Hansen 2, Oliver Roepstorff 2, Carl-Emil Haunstrup 1, Anders Mose 1, Nicholas Poulsen 1 mål.

Publiceret 10 March 2017 11:30