'Én for alle, alle for én'. Nordsjælland Håndbold tager i aften kl.19.00 i mod Team Sydhavsøerne i Helsinge Hallerne. (Foto: Jan F. Stephan)

'Én for alle, alle for én'. Nordsjælland Håndbold tager i aften kl.19.00 i mod Team Sydhavsøerne i Helsinge Hallerne. (Foto: Jan F. Stephan)

Håndboldbrag i Helsinge i aften

"Jeg forventer at vi vinder i aften, og vinder vi også i Skive, så er oprykningen hjemme. Så kan vi godt åbne Champagnen", siger bestyrelsesformand Jørgen Simonsen inden aftenens topkamp mod Team Sydhavsøerne

Af
Jesper Gisli

HÅNDBOLD I aften kl.19.00 går det løs i Helsinge.
Nordsjælland Håndbold stormer mod oprykning til Håndboldligaen, og med sejr i aftenens topkamp mod Team Sydhavnsøerne vil der kun være én stor forhindring tilbage før oprykningen i praksis er sikret.
Det siger klubbens formand Jørgen Simonsen til Ugeposten inden aftenens kamp i Helsinge Hallerne.

Oprykning i år!

"Det har hele tiden været den eneste plan og det eneste fokus: Vi skal rykke op i første forsøg. Og på mit barometer, så er den oprykning 85% sikker på nuværende tidspunkt, inden aftenens kamp. Jeg forventer at vi vinder i aften, og vinder vi også i Skive, så er oprykningen hjemme. Så kan vi godt åbne Champagnen. Så kan det ikke gå galt", siger Jørgen Simonsen til Ugeposten med henvisning til den kommende udebanekamp i Skive lørdag 18. februar.

Nicolai Pedersen er topscorer med 86 kasser inden aftenens kamp.

Nicolai Pedersen er topscorer med 86 kasser inden aftenens kamp.

Brandvarm Nicolai Pedersen

Nordsjælland Håndbold ligger inden aftenens kamp på en suveræn førsteplads med 32 point for 17 kampe, høstet via 15 sejre, og to uafgjorte.
Hvad bedre er, så har Nordsjælland hele seks point ned Skive på den andenplads der skal ud i play off-kampe for at spille om eventuel oprykning.
Nordsjælland har syv point ned til TMS som Nordsjælland i sidste uge besejrede i Ringsted, og hele 11 point ned til Fredericia og Sydhavsøerne på henholdsvis fjerde- og femtepladsen.
Nordsjællands kollektiv fungerer optimalt, og en brandvarm Nicolai Pedersen øverst på topscorerlisten, er en af flere gode grunde til, at Nordsjælland ligger suverænt nummer et, og stormer mod oprykning.

Mange medrejsende fans skabte en solid opbakning til Nordsjællands helte i sidste uges udekamp mod TMS Ringsted. I aften vil supportere og fans igen skabe den rigtige ramme for en topkamp.

Mange medrejsende fans skabte en solid opbakning til Nordsjællands helte i sidste uges udekamp mod TMS Ringsted. I aften vil supportere og fans igen skabe den rigtige ramme for en topkamp.

'Der bliver ikke mange tomme sæder i aften'

Ud over at være formand for klubben, er Jørgen Simonsen vel også blandt de største fans som i aften vil danne en heksekeddel af god håndboldstemning i Helsinge Hallerne.
"Jeg glæder mig helt vildt. Det er jo det man tænker på hele dagen. Det er aftenens kamp. Den er vigtig, og der bliver ikke mange tomme sæder i aften. Det er helt sikkert. Og god stemning er bare så vigtig for lige at give spillerne det ekstra gear. Det bliver en god aften, og som sagt, så skal vi bare vinde", siger formand Jørgen Simonsen til Ugeposten.

HÅNDBOLD // 1.DIVISION
NORDSJÆLLAND - SYDHAVSØERNE
I AFTEN KL.19.00
HELSINGE HALLERNE
Stillingen i 1. division:
http://www.nordsjaelland-haandbold.dk/stillingen.html
 

Publiceret 08 February 2017 11:45

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV