'Én for alle, alle for én'. Nordsjælland Håndbold tager i aften kl.19.00 i mod Team Sydhavsøerne i Helsinge Hallerne. (Foto: Jan F. Stephan)

'Én for alle, alle for én'. Nordsjælland Håndbold tager i aften kl.19.00 i mod Team Sydhavsøerne i Helsinge Hallerne. (Foto: Jan F. Stephan)

Håndboldbrag i Helsinge i aften

"Jeg forventer at vi vinder i aften, og vinder vi også i Skive, så er oprykningen hjemme. Så kan vi godt åbne Champagnen", siger bestyrelsesformand Jørgen Simonsen inden aftenens topkamp mod Team Sydhavsøerne

Af
Jesper Gisli

HÅNDBOLD I aften kl.19.00 går det løs i Helsinge.
Nordsjælland Håndbold stormer mod oprykning til Håndboldligaen, og med sejr i aftenens topkamp mod Team Sydhavnsøerne vil der kun være én stor forhindring tilbage før oprykningen i praksis er sikret.
Det siger klubbens formand Jørgen Simonsen til Ugeposten inden aftenens kamp i Helsinge Hallerne.

Oprykning i år!

"Det har hele tiden været den eneste plan og det eneste fokus: Vi skal rykke op i første forsøg. Og på mit barometer, så er den oprykning 85% sikker på nuværende tidspunkt, inden aftenens kamp. Jeg forventer at vi vinder i aften, og vinder vi også i Skive, så er oprykningen hjemme. Så kan vi godt åbne Champagnen. Så kan det ikke gå galt", siger Jørgen Simonsen til Ugeposten med henvisning til den kommende udebanekamp i Skive lørdag 18. februar.

Nicolai Pedersen er topscorer med 86 kasser inden aftenens kamp.

Nicolai Pedersen er topscorer med 86 kasser inden aftenens kamp.

Brandvarm Nicolai Pedersen

Nordsjælland Håndbold ligger inden aftenens kamp på en suveræn førsteplads med 32 point for 17 kampe, høstet via 15 sejre, og to uafgjorte.
Hvad bedre er, så har Nordsjælland hele seks point ned Skive på den andenplads der skal ud i play off-kampe for at spille om eventuel oprykning.
Nordsjælland har syv point ned til TMS som Nordsjælland i sidste uge besejrede i Ringsted, og hele 11 point ned til Fredericia og Sydhavsøerne på henholdsvis fjerde- og femtepladsen.
Nordsjællands kollektiv fungerer optimalt, og en brandvarm Nicolai Pedersen øverst på topscorerlisten, er en af flere gode grunde til, at Nordsjælland ligger suverænt nummer et, og stormer mod oprykning.

Mange medrejsende fans skabte en solid opbakning til Nordsjællands helte i sidste uges udekamp mod TMS Ringsted. I aften vil supportere og fans igen skabe den rigtige ramme for en topkamp.

Mange medrejsende fans skabte en solid opbakning til Nordsjællands helte i sidste uges udekamp mod TMS Ringsted. I aften vil supportere og fans igen skabe den rigtige ramme for en topkamp.

'Der bliver ikke mange tomme sæder i aften'

Ud over at være formand for klubben, er Jørgen Simonsen vel også blandt de største fans som i aften vil danne en heksekeddel af god håndboldstemning i Helsinge Hallerne.
"Jeg glæder mig helt vildt. Det er jo det man tænker på hele dagen. Det er aftenens kamp. Den er vigtig, og der bliver ikke mange tomme sæder i aften. Det er helt sikkert. Og god stemning er bare så vigtig for lige at give spillerne det ekstra gear. Det bliver en god aften, og som sagt, så skal vi bare vinde", siger formand Jørgen Simonsen til Ugeposten.

HÅNDBOLD // 1.DIVISION
NORDSJÆLLAND - SYDHAVSØERNE
I AFTEN KL.19.00
HELSINGE HALLERNE
Stillingen i 1. division:
http://www.nordsjaelland-haandbold.dk/stillingen.html
 

Publiceret 08 February 2017 11:45

SENESTE TV

Flyfotograf udstiller og holder foredrag

Udstilling Lars Bygdemark er uden tvivl Sveriges bedste flyfotograf. I mere end 40 år har han fløjet over Sverige og taget billeder af et land med mange forskellige landskabstyper: Bølgende landbrugsarealer med marker og enge, som sammen danner stilfulde kludetæpper, maleriske småbyer og samfund. Slingrende kyststrækninger med tusindtal øer og skær.

Skove som strækker sig så langt, at man føler sig fortabt. I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger.

Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt: plovfurer efter en traktor eller industriens anlæg og miljømønstre. Lars Bygdemark blev valgt til ”Årets Naturfotograf 2004” af Sveriges Naturvårdsverk.

Nu kan disse fotos ses på udstillingen 'Sverige fra luften' i Kulturhavn Gilleleje. Lars Bygdemark dukker selv op og holder foredrag, hvor han kan opleves på trappen i biblioteket, tirsdag 20. november kl. 17, hvor han fortæller om sin teknik og viser lysbilleder. Der er gratis adgang.

CV

Møde i seniorkredsen

MØDE Det er Agabe Indiens arbejde, der er centrum for mødet i Helsinge Seniorkreds. Deltagerne får besøg af Gert Svendsen, som fortæller om Agabe Indiens arbejde og om ildsjælen Biskop Jacob, som efter som 12-årig at blive helbredt for en dødelig sygdom, besluttede at give sit liv helt og fuldt til Jesus og arbejde for børn og unge i Indien.

Til mødet, der foregår tirsdag 20. november kl. 19 kan man høre mere om et fantastisk arbejde blandt 6500 børn og unge, om arbejdet blandt gadebørn, og om hvordan Agape Indien uddanner mange unge mennesker til gavn for det indiske samfund.

Anni og Ege Rasmussen, som har besøgt Biskop Jacob og børnehjemmene, vil vise billeder derfra.

Der er naturligvis kaffe og kage, og det hele finder sted Rundinsvej 46 i Helsinge.

Der er gratis adgang. Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30336746) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21715694). Mødet er arrangeret af Helsinge Seniorkreds.

Næste møde er tirsdag 11. december kl. 17.30, hvor der er juleafslutning med spisning, lotteri og kaffebord. Birger Daniel Petersen taler over emnet: 'Jesus kom – Jesus kommer.'

CV