Tirsdag 6. marts kom der ekstra farver på cafeen i Skovsminde Omsorgscenter, da man afslørede et maleri af den lokale kunstner Louise Pfeiffer. Pressefoto
Tirsdag 6. marts kom der ekstra farver på cafeen i Skovsminde Omsorgscenter, da man afslørede et maleri af den lokale kunstner Louise Pfeiffer. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skovsminde-stemning samlet i farverigt maleri

Omsorgscenter holdt fernisering 6. marts over Mugge P-værk6. marts blev en farverig dag på Skovsminde Omsorgscenter i Græsted. Her kunne man i cafeen holde fernisering over et stort maleri, som beskriver stemningen på Skovsminde.

Køkkenets teamkoordinator Chanette fik ideen om udsmykningen for et par måneder siden, og gik i gang med at finde en kunstner som kunne udføre husets ønske.

Hun kontaktede den lokale kunstner Louise Pfeiffer - også kendt under signaturen Mugge P.) Chanette inviterede Louise Pfeiffer til Skovsminde for at mærke stemningen og snakke med beboerne.


Fik indtryk med hjem

Ved besøget mærkede Louise Pfeiffer stemningen og hørte personale, beboere og andre om hvad Skovsminde betyder for dem. Blandt andet oplevede hun en beboer beskrive, hvad Skovsminde betyder for hende - på en serviet.

Derfor kan man i maleriet også se de forskellige aktiviteter og hyggelige tider på Skovsminde,

Ved ferniseringen tirsdag 6. marts var huset åbnet for alle, hvor centerlederen bød velkommen til den varme og hyggelige stemning i cafeen.

Hun udtrykte også håb om, at maleriet vil skabe en endnu mere positiv stemning fremover i cafeen, og takkede køkkenpersonalet for deres ide, samt Louise Pfeiffer for det fantastiske maleri, hvor man kan se Skovsmindes oplevelser og stemninger. jesl


Publiceret: 12. Marts 2018 23:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt