Helsinge Børnefestval begynder fredag den 19. maj.
Arkivfoto: Jan F. Stephan
Helsinge Børnefestval begynder fredag den 19. maj. Arkivfoto: Jan F. Stephan
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så begynder børnenes fest


fest for børn Fredag går det løs med Helsinge Børnefestival. Foreningen bag festivalen, Helsinge - Danmarks Bedste Børneby – glæder sig til at se en masse børn og voksne, når det hele løber af stablen den 19. maj fra klokken 10.

Aktiviteterne kommer til primært at foregå i gågaden - og ellers i Helsinges bymidte, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

“Festivalen åbnes af de velkendte klovne, og festivalen sender 150 balloner i luften. Herefter præsenteres foreningens nye Frede-sang for de yngste – en lille fortælling om frøen Frede, der sidder på stenen i byens gadekær, som børneudvalgsformanden Trine Egetved (K, red) har lavet koreografi til,” skriver de.

Festivalens program dækker den 19. maj fra klokken 10-16 og lørdag fra klokken 10-14. Programmet er tilrettelagt sådan, at børn i dagplejen, institutioner og skole “får en op opleveren” fra fredag. Arrangørerne skriver på deres hjemmeside, at programmet bliver offentliggjort på Facebooksiden “Helsinge - Danmarks Bedste Børneby”.jbt


Publiceret: 18. Maj 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere