Helsinge Børnefestval begynder fredag den 19. maj.
Arkivfoto: Jan F. Stephan
Helsinge Børnefestval begynder fredag den 19. maj. Arkivfoto: Jan F. Stephan
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så begynder børnenes fest


fest for børn Fredag går det løs med Helsinge Børnefestival. Foreningen bag festivalen, Helsinge - Danmarks Bedste Børneby – glæder sig til at se en masse børn og voksne, når det hele løber af stablen den 19. maj fra klokken 10.

Aktiviteterne kommer til primært at foregå i gågaden - og ellers i Helsinges bymidte, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

“Festivalen åbnes af de velkendte klovne, og festivalen sender 150 balloner i luften. Herefter præsenteres foreningens nye Frede-sang for de yngste – en lille fortælling om frøen Frede, der sidder på stenen i byens gadekær, som børneudvalgsformanden Trine Egetved (K, red) har lavet koreografi til,” skriver de.

Festivalens program dækker den 19. maj fra klokken 10-16 og lørdag fra klokken 10-14. Programmet er tilrettelagt sådan, at børn i dagplejen, institutioner og skole “får en op opleveren” fra fredag. Arrangørerne skriver på deres hjemmeside, at programmet bliver offentliggjort på Facebooksiden “Helsinge - Danmarks Bedste Børneby”.jbt


Publiceret: 18. Maj 2017 15:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Ugeposten Gribskov
Seneste
Ugeposten Gribskov
Mest læste
Ugeposten Gribskov
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt