Ugepostens Buket til populær sygeplejerske

Lene Heller fra Lægerne i Græsted blev mandag morgen overrasket med blomster og varme skulderklap

“Når du kommer ind i lægehuset bliver du mødt af et kæmpe ægte smil, du får et kram eller et lille puf, og bare det at være i Lenes selskab gør dig minimum 50 procent mere rask med det samme - eller i hvert fald i bedre humør. Hun er simpelthen bare fantastisk”.
Sådan lyder det fra Bjarne Jensen, der har indstillet sygeplejerske Lene Heller til 'Ugepostens Buket'.
Store roser og varm anerkendelse for en helt ekstraordinær indsats - og det er lige præcis hvad 'Ugepostens Buket' handler om.

Chef og kollega: ’Lene er en stjerne der lyser’

Lene Heller er sygeplejerske i lægehuset, hos Lægerne i Græsted. Det har hun været i flere år, men af to omgange.
Det var da de tidligere kollegaer, lægerne Charlotte Bang Plum og Marie Landsberger Andreasen købte og overtog praksis og det lokale lægehus, at Lene Heller gjorde come-back. Nu har de arbejdet sammen i anden omgang siden august måned, og de vil ikke undvære hinanden.
“Det var et meget, meget stort ønske fra mig - ja, nærmest et krav - at jeg bare ville have Lene tilbage til huset. Hun er ganske enkelt fantastisk. Hun er en stjerne der lyser for os andre, med et humør og en positiv tilgang vi andre bliver smittet af, og hver dag både nyder og lærer af. Jeg ville aldrig undvære at arbejde sammen med Lene, og ja, det er fuldt fortjent at Lene får Ugepostens Buket. Hvem ellers”, siger læge Charlotte Bang Plum imens dagens hovedrolleindehaver smiler fra øre til øre, og kigger på den massive buket der nu er kommet i vand efter morgenens store overraskelse.

Lene Heller er sygeplejerske hos Lægerne i Græsted, Skovsmindeparken 1 i Græsted. Det gør hun så godt, at hun i går mandag fik ’Ugepostens Buket’.

Lene Heller er sygeplejerske hos Lægerne i Græsted, Skovsmindeparken 1 i Græsted. Det gør hun så godt, at hun i går mandag fik ’Ugepostens Buket’.

Overvældende

“Jamen, jeg er helt rørt. Det er da helt fantastisk”, siger Lene Heller og fortsætter.
“Jeg kunne godt se, at der kom nogen med blomster, men jeg tænkte bare; 'Det er nok noget Charlotte har styr på', og jeg sidder med en patient i røret da I kommer ind og siger at jeg skal have Ugepostens Buket - jeg blev jo helt forvirret”, genfortæller Lene Heller situationen, der på alle måder kickstartede den sidste arbejdsuge inden jul, på en ellers helt almindelig mandag.
“Ja, hold da op. Så har man prøvet dét. Sikken en overraskelse. Det er helt mærkeligt, og helt overvældende”, siger den populære sygeplejerske, der oprigtigt prøver at forklare hvordan de i lægehuset er et hold, et team. At ingen er uundværlige, og at der løftes i flok .... men i dag er det Lene, og kun Lene der er i centrum. Og fuldt fortjent, hvis vi skal slutte af med et par linjer mere fra Bjarne Jensens indstilling.
“Lene gør lige det der ekstra, som ingen overhovedet forventer. En dag da det var dårligt vejr, sagde hun i telefonen, at jeg bare skulle blive hjemme, så skulle hun nok komme forbi og hente det hun skulle bruge. Sådan er hun. Og det er overfor alle. Derfor skal Lene have Ugepostens Buket”.
Og det fik Lene.


Kender du en der fortjener et varmt skulderklap?
En stor tak. Et varmt skulderklap. Anerkendelse for den ekstraordinære og uegennyttige indsats for andre mennesker. Kender du også én der fortjener Ugepostens Buket - så skriv din indstilling til:
buket@ugeposten.dk

“Jamen, jeg er helt rørt. Det er da helt fantastisk”, sagde en tydeligt bevæget og glad Lene Heller med favnen fuld af blomster.

“Jamen, jeg er helt rørt. Det er da helt fantastisk”, sagde en tydeligt bevæget og glad Lene Heller med favnen fuld af blomster.

Publiceret 19 December 2017 05:45

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV