Kæmper med affaldsproblem:

Genbrugsbutik bruges som losseplads

Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Helsinge tager meget, meget gerne i mod brugt tøj, brugte ting, og alt hvad der kan sælges videre, og dermed gøre gavn for flere. Meget gerne.
Men på det seneste har de flittige frivillige i butikken oplevet, at langt mere skrald end hidtil, lander på deres trappetrin bag butikken.
Det bliver til ekstra arbejde for de frivillige, der bliver tvunget til at finde løsninger på, at få affaldet væk.
Og problemet er desværre blevet større og større, fortæller Helen Jørgensen til Ugeposten.
“Ind i mellem kan vi godt få indleveret et par kasser eller sække, hvor der er en enkelt ting eller to der måske skulle have været på lossepladsen i stedet for - men sådan er det, og det skal vi nok tage os af. Men den seneste tid har vi altså oplevet, at der ganske enkelt smides affald på vores trappetrin, af enhver slags. Og det er altså ikke okay”, siger Helen Jørgsensen, og fortsætter.
“Derfor denne appel til alle: Vi tager meget gerne i mod alt muligt mellem himmel og jord - gerne tøj og gamle sager, som andre kan få gavn af. Men sortér det lige for decideret affald inden I kommer til os. Det er en stor byrde for os, at køre på lossepladsen for folk, i stedet for at gøre det frivillige arbejde vi er her for. Så, ingen skrald og affald, tak.”
Appellen er hermed givet videre.

Publiceret 15 June 2017 11:45

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV