Nyt i Gribskov:

Jumping fitness i Blistrup

Blistrup Skytte- og Idrætsforening inviterer nu til fitness i trampoliner

Blistrup Skytte- og Idrætsforenings Gymnastikafdeling har som de første i Nordsjælland netop startet et hold med den helt nye dille, Jumping Fitness.
Det er hver mandag i Blistrup Hallen kl.18-19 og alle er meget velkomne til at komme og prøve med risiko for at blive afhængige allerede efter første gratis prøvetime, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.
Jumping Fitness er sjove og effektive træningskoreografier i små specielle trampoliner, som giver en yderst effektiv træning med høj puls og høj fedtforbrænding, så et fantastisk nyt træningskoncept for de seje, der gerne vil være med på det allernyeste, eller dem, der bare gerne vil have noget god og effektiv motion.
Jumping Fitness har tilmed vist sig at have en positiv effekt på ankel-, knæ-, hofte- og rygskader, da man får trænet hele kroppen og lander blødt i trampolinerne, oplyser foreningen.
Jumping Fitness er både for kvinder og mænd, og det er foreningens Jumping-instruktør Malou Rasmussen der styrer løjerne. Det er hver mandag kl.18.00 i Blistrup Hallen, Toftegårdsvej 6, Blistrup, 3230 Græsted.
Man kan se mere på Gymnastikafdelingens hjemmeside:
www.blistrup-gymnastik.dk

Gisli

Malou Rasmussen er lokal Jumping Fitness-instruktør i Blistrup, og byder indenfor hver mandag.

Malou Rasmussen er lokal Jumping Fitness-instruktør i Blistrup, og byder indenfor hver mandag.

Publiceret 31 December 2016 11:45

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV