Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Red Barnet mangler indsamlere i Gribskov

Indsamlere til hjælp til verdens børn - det er, hvad Red Barnet mangler


Når hele Danmark går til regions- og kommunalvalg tirsdag 21. november, samler Red Barnet ind til udsatte og sårbare børn både herhjemme og ude i verden. Men i Gribskov mangler der indsamlere til at stå med raslebøtten på de lokale valgsteder.

“Alt for mange børn i Danmark har brug for hjælp. Fordi de lever i fattigdom. Fordi de er socialt isolerede og ensomme. Fordi de bliver mobbet. Det er blandt andre de børn, du hjælper, hvis du melder sig som indsamler ved valget,” skriver Red Barnet i en pressemeddelelse.

I Red Barnets mere end 60 lokalforeninger over hele landet arbejder frivillige med aktiviteter for udsatte børn og deres familier i såkaldte 'familieoplevelsesklubber' og 'naturklubber', og foreningerne hjælper udsatte børn med at komme aktivt ind i fritids- og foreningslivet. Red Barnet arbejder også for at bekæmpe mobning, og organisationen arrangerer ferielejre og oplevelsesture. Det er blandt andet de aktiviteter, man støtter, når man samler ind ved valgindsamlingen, som også støtter organisationens internationale arbejde.

Hvis man vil indsamle i to timer ved et valgsted, skal man tilmelde sig på www.valg.redbarnet.dk senest 14. november.


Publiceret: 14. November 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
ANNONCER
Se flere