Når skraldet er samlet, og alle frivillige hænder er tilbage på Ugeposten ved frokosttid, stiller Resul, Mustafa og Ferhat op med 30 rygende varme pizzaer.						 Foto: Jan F. Stephan
Når skraldet er samlet, og alle frivillige hænder er tilbage på Ugeposten ved frokosttid, stiller Resul, Mustafa og Ferhat op med 30 rygende varme pizzaer. Foto: Jan F. Stephan
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Pizza til alle på oprydningsholdet

Byens Pizzeria bakker op om Ugepostens og Holbospejdernes store ’forårsrengøring’ i Helsinge lørdag d. 14. april


Lørdag d. 14. april kl.10.30 lyder startsskuddet til den helt store forårsrengøring i hele den centrale del af Helsinge, når Holbospejderne og Ugepostens læsere sammen samler papir, plastik og andet skrald i gader og stræder.

Kl.10.00 slår Ugeposten dørene op, og her udleveres der ruter, skraldeposer og handsker, og fra kl.10.30 og 1½ time frem er det så af sted i den gode sags tjeneste, så Helsinge kan blive gjort 'forårslækker'.

Kl.12.00 samles al det indsamlede skrald ved Ugeposten, hvorefter alle deltagere bydes på et lille traktement her på avisen for hyggens skyld.

Det skulle de kun læse én gang i sidste uges avis nede hos 'Byens Pizzeria & Café' i Helsinge.

“Vi læste om det i Ugeposten, og vi syntes med det samme, at det her er årets bedste initiativ. Så, vi giver gerne 30 pizzaer til spejderne og de mange læsere der hjælper til med at gøre vores by ren og forårsklar. Selvfølgelig bakker vi op”, siger Farhat Akinci fra Byens Pizzeria & Café til Ugeposten.

FORÅRSRENGØRING

Lørdag d. 14. april kl.10.00

Ugeposten, Østergade 33


Publiceret: 05. Marts 2018 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov