De to M1 spillere Michael Jørgensen, AGS, Aktive Gilleleje Seniorer og Egon Nielsen, Ølgod dystede på krocketbanen. Pressefoto
De to M1 spillere Michael Jørgensen, AGS, Aktive Gilleleje Seniorer og Egon Nielsen, Ølgod dystede på krocketbanen. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Over 160 krocketspillere dystede i Gilleleje Øst- og Vestdanmark mødtes til stævne, hvor eliten spillede med
KROCKETMESTERSKAB Over 160 udøvere var 9. og 10. juni samlet til AGS Aktive Gilleleje Seniores Krocket stævne.

Børn og voksne har længe moret sig sammen over et spil krocket i den danske sommer, og sporten bliver af mange opfattet som et decideret hyggespil. Men krocket er også en seriøs sportsgren, der har helt fastlagte spilleregler og rigtig mange seriøse udøvere, der hvert år spiller officielle turneringer og mesterskaber i DGI-regi.


Spisning først

Fredag 9. juni ankom en bus til Gilleleje med 55 glade og forventningsfulde krocketspillere fra Vestjylland. Flere af spillerne tilhører den danske elite inden for krocket.

Inden det gik løs på banerne, mødtes spillerne omkring et sildebord med lokale råvarer. Således tanket op, gik de videre til spillet på banerne ved Gilleleje Boldklub.

Om aftenen var der festmiddag med sang og sjove indslag.Lørdag startede Mixstævnet med 96 deltagere fra 11 klubber fra Vestjylland, 10 klubber fra Sjælland og en enkelt fra Bornholm. Disse var fordelt på 12 puljer med fire til fem hold i hver.


Frivillige hjalp til

Alt i alt var ca. 110 krocket-entusiaster og frivillige hjælpere samlet for at få det hele til at køre og slå til de små kugler.

Aktive Gilleleje Seniorer var heldige med vejret, så da indskrivning og morgenmad var godt overstået, spredtes de mange spillere på de 24 baner for at nyde både vejr og spil.

Da alle puljer var færdigspillet og vinderne fundet, kunne Carsten Sønderskov, formand i DGI Nordsjælland krocket, sammen med formand i Gilleleje Boldklub, Erling Bertrand, sørge for uddeling af præmier og konstatere, at stævnet på alle måder havde været en succes.

al


Publiceret: 17. Juni 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt