Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nytgribskov inviterer lokalsamfundene til samtale: Start i Græsted 16. august

#GribskovValg17


politik I løbet af de næste tre måneder besøger nytgribskov flere af Gribskov Kommunes mange lokalsamfund for at sætte fokus på lokalsamfundene og indlede dialoger om, de enkelte lokalsamfunds styrker samt hvilke ønsker og drømme borgerne i byerne har for netop deres lokalsamfund.

”Gribskov kommune består af mange forskelligartede og unikke lokalsamfund. Vi vil med vores besøg gerne i dialog med dem, som bor der for at undersøge lokalsamfunds særkende og udvikle netop dette sammen med borgerne,” fortæller borgmesterkandidat Anders Gerner Frost fra nytgribskov i en pressemeddelelse, og fortsætter:

”I byrådet kan der godt være en tendens til at finde standardløsninger på de udfordringer, som opleves lokalt. Det tror vi ikke på. I nytgribskov mener vi, at hvert lokalsamfund skal have lov til at udvikle sig til særlige og unikke byer. Derfor vil vi gerne invitere til samtaler om de enkelte lokalsamfund.

Anders Gerner Frost understreger, at der ikke er tale om et traditionelt vælgermøde, men at det handler om, at nytgribskov som lokalt parti sætte spot på styrkerne vil de enkelte lokalsamfund og sikre, at byrådet fortsat understøtter disse. Desuden ønsker nytgribskov, at bære borgernes lokale visioner ind i byrådsarbejdet.

Nytgribskov begynder turen i Græsted. Her skal bl.a. drøftes: Hvilken by ønsker vi, at Græsted udvikler sig til? Hvilke rammer og muligheder skaber Græsted for børn og unge? Hvordan kan vi anvende eventpladsen mere aktivt hele året?

Nytgribskov besøger følgende lokalsamfund:

Græsted : 16. august, Græsted Bibliotek

Mårum: 23. august, Mårum Forsamlingshus

Tisvildeleje: 30. august, Galleri Erlander

Vejby : 5. september, Vejby Forsamlingshus

Esrum/Esbønderup : 11. september, Esrum Kloster

Annisse: 19. september, sted følger

Dronningmølle/Munkerup: 28. september, Munkeruphus

Gilleleje: 11. oktober, Gilleleje Museum

Ramløse: 24. oktober, RAMHuset

Helsinge: 31. oktober, sted følger

Alle samtalerne foregår kl. 17-19


Publiceret: 12. August 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere