Oskar Snorre fra Tisvilde skifter til Haugesund i den bedste norske række. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Oskar Snorre fra Tisvilde skifter til Haugesund i den bedste norske række. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Ritzau/Scanpix Danmark

Tisvilde-målmand tager til Norge

Den tidligere Helsinge og Vejby-Tisvilde-målmand Oskar Snorre tager springet til Norge

Af
Jeppe Helkov

Han er udråbt til et af de helt store danske målmandstalenter, men i år har det knebet med spilletiden for 20-årige Oskar Snorre fra Tisvilde. Derfor har hans klub Lyngby nu udlejet ham til den norske klub Haugesund resten af året.

”Snorre har naturligvis et ønske om at spille kampe oftere, end vi har været i stand til at imødekomme hos os. Det har vi respekt for, og generelt er vi enige i, at Snorre skal spille flere kampe for at udvikle sig,” siger sportschef Birger Jørgensen i en pressemeddelelse. Han håber, at Oskar Snorre med udlejningen vil få endnu flere kampe på cv'et.

”Som talentudviklingsklub så vi jo selvfølgelig gerne, at Snorre havde fået sig et gennembrud her. Det er en sportslig vurdering, der har gjort, at trænerne har kigget en anden vej, og det har Snorre også været professionel omkring. I Haugesund får han bedre muligheder for at spille, og det vil uden tvivl hjælpe hans udvikling, selvom vi jo godt kender risikoen for, at de bliver så glade for ham, at de beholder ham permanent,” siger Birger Jørgensen.

I forbindelse med lejeaftalen har Oskar Snorre og Lyngby Boldklub samtidig forlænget spillerkontrakten, således at den nu løber til 31. december 2020.

Publiceret 20 August 2019 11:00