Mange har fortalt handels- og turistformand Henrik Magelund, at servicen i Gilleleje er god. Foto: Lars Christiansen

Mange har fortalt handels- og turistformand Henrik Magelund, at servicen i Gilleleje er god. Foto: Lars Christiansen

'Det har været en dejlig sommer i Gilleleje'

"Der er et enormt bredt udbud," siger formand for Gilleleje Handels- og Turistforening om sommeren, der stadig er i gang i havnebyen

Af
Jens Berg Thomsen

Hverdagen er begyndt igen oven på sommeren, der traditionelt er vigtig for Gilleleje. Og det er gået godt i år, selvom vejret ikke har været helt så prangende som sidste år, fortæller formand for Gilleleje Handels- og Turistforening Henrik Mangelund til Ugeposten.

"Det generelle indtryk er, at det har været en god sommer. Jeg har jo ikke talt med alle, men når man spørger på restauranter, cafeer og i handlen, så er det det, jeg hører," siger han til Ugeposten.

"Sommeren i Gilleleje begynder allerede i det tidlige forår, og vi er faktisk stadig i gang med sommeren heroppe. Selvom vi ikke har haft en sommer, der var lige så vanvittig som sidste år, så er der stadig mange mennesker heroppe," siger Henrik Magelund.

"Sildens dag" er et af mange arrangementer, der har været hen over sommeren i Gilleleje. Foto: Lars Christiansen

Han fremhæver de mange forskellige slags musik, der har været på programmet i år.

"Det har været en meget bred vifte. Mens bakkefesten henvender sig til det lidt yngre publikum, har vi også haft Birthe Kjær-koncerten i den anden ende af spektret. Der er et enormt bredt udbud heroppe, vil jeg sige," siger Henrik Magelund.

"Det har været en god sommer," siger Henrik Magelund i midten, der her er fanget ved en tidligere begivenhed. Arkivfoto: Jan F. Stephan

"Når man bor her og driver virksomhed her, lægger man måske ikke mærke til det, men det, jeg hører, er, at stemningen er meget afslappet heroppe. Alle kan være her, som de er, og det mener jeg er noget unikt for Gilleleje. Vi talte om på vores seneste bestyrelsesmøde, at mange kunder i butikken har nævt den meget fine service, man får i butikkerne her. Det er en anden oplevelse, end hvis man er kunde i butikker i de større byer, vil jeg mene," siger Henrik Magelund, der også er direktør i virksomheden Gilleleje Havn Bageri & Delikatesser.

Publiceret 18 August 2019 07:00