Nik & Jay er blandt de kunstnere, der spiller til årets Musik i Lejet. Pressefoto.

Nik & Jay er blandt de kunstnere, der spiller til årets Musik i Lejet. Pressefoto.

Nik og Jay kommer til Tisvilde

Sommer, sol, sand og masser af drinks. Tilsæt en af de mest legendariske danske duoer, og du har opskriften på en sommerfest i verdenklasse

Af
Jeppe Helkov

fuld plade Så er alle navne på plads til sommerens Musik i Lejet. Og arrangørerne har her på falderebet hevet et par kaniner op af hatten.

En af Danmarks mest ikononiske duoer lægger således vejen forbi Tisvilde denne sommer. Det er ingen andre end Nik & Jay

"De smider den ene hitsingle efter den anden. Nik & Jay leverer hver gang noget nyt og anderledes, som samtidig folder sig ud som deres nye signaturlyd. Det startede med 'Hot!' i 2002, som blev sommerens absolut største danske hit. Nu er pop-koryfæerne klar til at skrue endnu højere op for temperaturen på Musik i Lejet," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Udover Nik & Jay er vinderne af Kronprinsparrets Kulturpris, Den Sorte Skole, også kommet på plakaten. De spiller lørdag den 20. juli et dj-set.

Her kan du se det fulde program:

Disclosure DJ Set, Hans Philip, Nik & Jay, Phlake, Søren Huss, Yxng Bane, Den Sorte Skole (dj set), Ea Kaya, Duckwrth, Laid Back, Av Av Av, Karl William, Selma Judith, Marvelous Mosell, Alex Vargas, Peter Sommer og Tiggerne, Pernille Rosendahl, KOPS, Reykjavíkurdætur, Emil Kruse, First Hate, Alexander Oscar, The Mauskovic Dance Band, Lowly, Palace Winter, Nicklas Sahl, Wiinston, The William Blakes, Artigeardit, Love Shop, Pede B, Hjalte Ross, Ravi Kuma, Guldimund, Freja Kirk, Simon Littauer, DJ Er Du Dum Eller Hvad, Tomas Barfod, Emil Lange.

Publiceret 11 June 2019 10:33

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl