Ugeposten inviterer alle Gribskovs borgere til valgdebat. Foto: Lars Christiansen

Ugeposten inviterer alle Gribskovs borgere til valgdebat. Foto: Lars Christiansen

Ugeposten holder valgdebat — og du er inviteret!

Find ud af, hvad partierne vil med Gribskov – og med resten af landet

Kom glad Valgkampen er i fuld gang – men hvem skal man egentlig stemme på? Det kan du måske blive lidt klogere på i næste uge.

Om en uge – onsdag den 29. maj – arrangerer Ugeposten nemlig vælgermøde med en række af de opstillede partier. Og alle er velkomne!

Valgdebatten foregår i Gribskov Kultursal fra klokken 19-21.

Følgende kandidater er klar til mødet:

Nick Hækkerup (S)

Lise Müller (SF)

Anders Samuelsen (LA)

Anna Libak (V)

Susan Kjeldgaard (Alternativet)

Marlene Harpsøe (DF)

Birgitte Bergman (K)

Mette Thiesen (Nye Borgerlige)

Mai Villadsen (Ø)

Christina Thorholm (R)

Vi knokler lige nu med programmet. Men vi kan love dig, at kandidaterne både bliver stillet skarpe spørgsmål om, hvad de vil gøre for Gribskov, og hvad de vil kæmpe for på landsplan. Har du ikke mulighed for at være til stede i Gribskov Kultursal, er der ingen grund til at fortvivle. Ved Ugepostens valgmøder under kommunalvalget blev alle debatter sendt live på Facebook. Den succes gentager vi nu. Med støtte fra 3F Nordsjælland Øst sender Ugeposten hele debatmødet på vores Facebook-profil.

Så hop ind og like Ugepostens profil, så kan du blive klogere på folketingskandidaternes visioner for Gribskov hjemme fra din sofa.

Publiceret 21 May 2019 09:51

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl