Se de fantastiske billeder: Børn holdt OL

Bjørnehøj i Annisse afholdt sin traditionsrige olympiade

Af
Lars Christensen (foto)

Som sædvanlig var der i uge 21 OL på Bjørnehøjskolens fritidsordning, hvor omkring 300 børn holdt venlig kappestrid. "De tidligere år har det bl.a.været dyr og plannter som grupperne har været opdelt i, men i år er det hovedstæder, der skal kæmpe mod hinanden," skriver FO-leder Pia Foght. Formålet var at give børnene indsigt i de mange hovedstæder rundt om i verden. Børnene havde på forhånd malet T-shirts med navn og logo.

OL har været holdt på stedet i 14 år. I år har børnene dystet i syv forskellige discipliner som vandbane, mooncar race, skigang og flagstafet.

jbt

Publiceret 21 May 2019 16:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl