Polcalypso spreder varme med rytmisk calypsomusik på Kulturhavn Gilleleje lørdag 11. maj. Pressefoto

Polcalypso spreder varme med rytmisk calypsomusik på Kulturhavn Gilleleje lørdag 11. maj. Pressefoto

Eksotiske toner i Kulturhavn Gilleleje

calypso Tag forskud på sommeren med rytmisk og varm calypsomusik lørdag 11. maj kl. 20. Her spiller The Original Danish Polcalypso Orchestra i Mezzaninen, Kulturhavn Gilleleje.

Orkestret tager alle med på et vestindisk eventyr, der vækker længst glemte lidenskaber og stimulerer danselysten, lyder det i en pressemeddelelse fra Kulturhavn Gilleleje.

Musikken har sine rødder i de vestindiske øer St.Thomas, St.Croix og St.John, hvor den stadig spilles, og hvor bandleder Kazio Kierpaul første gang hørte den. Med sig på scenen har han i alt syv personer, bl.a. Leonardo Pedersen (fra Leonardos Jazzkapel og Hans Knudsens Jump Band) og Vincent Nilsson (kendt fra DR´s Big Band).

Så kom og vær med til en fornøjelig aften, hvor livsglæden sprudler, og hvis man vil have en hel aften i Vestindien, har Restaurant Bolværket denne aften tilberedt en vestindisk inspireret ret - og senere på aftenen kan man nyde Mojitos.

Billetter 150 kr. hos www.gillelejebio.dk

gs

Publiceret 10 May 2019 19:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl