Arkivfoto

Arkivfoto

Tyve slog til: Frisør og cafeteria ramt

Det er endnu uvist, om gerningsmændene var de samme. Men faktum er, at tyve to gange inden for den senest uge har begået to meget identitske indbrud mod en forretning og et cafeterie i Gribskov.

Tyve slog først til i en frisør på Stationsvej i Vejby. Tyvene brød et vindue til baglokalet op med et koben - og kom ind den vej. Fra forretningen blev der stjålet kontanter, en kaffemaskine med tilhørende kapser, højtalere, en føntørrer og hårprodukter.

Indbruddet er sket mellem torsdag kl. 16 og tirsdag klokken 15.26.

Tirsdag blev der også begået et indbrud mod cafeteriakiosk i Gilleleje Hallen. Indbruddet skete omkring kl. 11.30.

Politiet oplyser ikke noget om, hvordan tyvene kom ind - men skriver i sin døgnrapport, at kasseapparatet blev opbrudt med et koben. Der er sikret videoovervågning fra stedet.

Har du set noget, kan du kontakte Nordsjællands Politi på 114.

Publiceret 28 March 2019 09:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl