I sidste uge modtog Nordsjællands Politi anmeldelser om flere indbrud begået i Gentofte Kommune. Arkivfoto

De sidste tre dage har der været fem indbrud i Gribskov Kommune. Modelfoto.

Poltiet på overarbejde igen: Fem nye indbrud i Gribskov

Af
Jeppe Helkov

Fredag, lørdag og søndag er åbenbart indbrudstyvenes foretrukne arbejdsdage. I hvert fald har Nordsjællands Politi for anden weekend i træk været på overarbejde i Gribskov. Især huse i Helsinge har været hårdt ramt af indbrudstyve.

På Bymose Park har der været indbrud i en villa. Tyvene kom ind ved at bryde en havedør op. Der blev stjålet smykker, to bærbare computere og en tablet. Indbruddet er sket mellem fredag mellem klokken klokken 16.30 og 21.55.

Tidligere fredag var der også indbrud i et hus på Søparken. Indbruddet er sket mellem klokken 18 og 22. Ligesom på Bymose Park har tyvene brudt en dør havedør op. Her med et koben. Der er ligeledes blevet stjålet to computere og en rygsæk.

På Bybakken i Helsinge kom tyve ind i et hus ved at bryde et badeværelsesvindue op. Indbruddet er sket mellem lørdag klokken 15 og søndag kl. 10. Ifølge politiet er der ikke umiddelbart blevet stjålet noget.

På Stenlandsvej i Helsinge var der indbrud mellem lørdag kl. 15:00 og søndag kl. 11.25. Tyvene brød et vindue til et børneværelse op. Der blev stjålet parfumer, ur og et smykkeskrin.

I Gilleleje har indbrudstyve også slået til. Nærmere bestemt på Vesterbrogade. Tyvene kom ind via et opbrudt vindue. Ifølge politiet blev der stjålet køkkenudstyr, og ellers har politiet intet overblik. Indbruddet er sket fredag mellem kl. 7 og 12.19.

Har du set noget, kan du kontakte Nordsjællands Politi på 112.

Publiceret 18 March 2019 15:17