Indbrudstyve slog onsdag morgen til på en adresse i Jyllinge. Mostphoto

Indbrudstyve har slået til mod to huse. Mostphoto

Indbrudstyve på spil: Her slog til de

Så er den gal igen. Indbrudstyve har de seneste dage slået til to steder i Helsinge.

Først brød de ind i en villa på Bymose Park. Tyvene brød ind via en opbrudt terassedør. Indbruddet er sket mellem den mandag kl. 12 og onsdag kl. 11. Politiet skriver i sin døgnrapport, at der endnu ikke er overblik over, hvad der blev stjålet.

Det samme er tilfældet i et hus på Frederiksværkvej i Helsinge. Her var der indbrud mellm tirsdag kl. 16.30 og onsdag kl. 21. Tyvene brød et køkkenvindue op for at komme ind huset.

Har du set nogle suspekte personer i området omkring de to veje, kan du kontakte Nordsjællands Politi på 114.

Indbrudstyve har på det seneste haft travlt i Gribskov. Her kan du læse, hvilke områder der ellers har været ramt.

Publiceret 14 March 2019 10:51

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp