Meld dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelse

indsamling Søndag den 7. april går Danmark på gaden og samler ind til Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling. Det gør vi for Carsten, Anne og Charlotte. Og vi gør det for alle de tusinder af danskere, der er berørt af kræft, oplyser foreningen.

I 2018 blev der i alt samlet 32,4 millioner kr. ind og i Gribskov kommune ca. 225.000 kr. Det mål vil foreningen også gerne nå i år, og derfor er der brug for indsamlere. Du kan melde dig som indsamler på 60832710 eller mailadressen marianne@bruunprovence.dk

Publiceret 13 March 2019 14:30

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp