Meld dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelse

indsamling Søndag den 7. april går Danmark på gaden og samler ind til Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling. Det gør vi for Carsten, Anne og Charlotte. Og vi gør det for alle de tusinder af danskere, der er berørt af kræft, oplyser foreningen.

I 2018 blev der i alt samlet 32,4 millioner kr. ind og i Gribskov kommune ca. 225.000 kr. Det mål vil foreningen også gerne nå i år, og derfor er der brug for indsamlere. Du kan melde dig som indsamler på 60832710 eller mailadressen marianne@bruunprovence.dk

Publiceret 13 March 2019 14:30

SENESTE TV

Tisvilde-borger hjælper Knud Rasmussen

Fritid Tisvilde-borger er med til at bevare Knud Rasmussens ekspeditionsskib. Det er Lotte Mundus. Hun blev valgt 3. maj ind i bestyrelsen for den frivillige forening Kivioqs Venner Hundested.

Foreningen tæller frivillige fra hele Nordsjælland og arbejder målrettet på at overtage det eneste bevarede af Knud Rasmussens ekspeditionsskibe fra Thule-ekspeditionerne, Kivioq. Med overtagelsen vil de hjemføre Kivioq til Hundested, hvor skibet skal gøres sejlklar og sejle som et levende museum for polarekspeditioner, forskerånd og nordatlantisk samarbejde.

Og netop det nordatlantiske er baggrunden for, at Lotte Mundus blev valgt ind i bestyresen. Lotte har boet i Grønland i en del år og er for nylig vendt tilbage til Danmark.

Interesserede i projektet kan få et levende indtryk af Knud Rasmussens ekspeditionsskib Kivioq, når skibet 5., 6. og 10. juni gæster Hundested Havn. Besætningen holder åbent skib hver af de tre dage fra kl. 14 til 18.