Skuddrama i Helsinge: Nu har politiet nyt

Af
Jeppe Helkov

En 74-årig mand blev mandag morgen i Helsinge skudt og drabt. Gerningsmanden var en 73-årig mand, der efterfølgende selv ringede til politiet og fortalte om drabet. Nu er der nyt i sagen.

Nordsjællands Politi har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at de stadig er i gang med efterforskningen. I første omgang fortalte politiet, at de arbejdede med flere mulige motiver - blandt andet at det kunne være et jalousidrama.

Men selvom det altså var gerningsmanden, der selv meldte skyderiet, har han endnu ikke villet udtale sig til politiet.

"Den 73-årige gerningsmand blev anholdt klokken 09.20. Han ønskede ikke at udtale sig til politiet ved anholdelsen, men vil blive forsøgt afhørt senere i dag, og det forventes, at han bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Helsingør i morgen, tirsdag klokken 9.00," skriver de i pressemeddelelsen.

Foto: Steven Knap/Byrd

Foto: Steven Knap/Byrd

Nordsjællands Politi oplyser samtidig, at gerningsvåbnet er sikret.

Poltiet har i forbindelse med skuddramaet, der fandt sted på offerets bopæl, været massivt til stede på Ravnebjergvej i Nellerød.

Ugeposten talte mandag formiddag med Nordsjællands Polti. De ville dog - hverken der eller nu - uddybe deres pressemeddelelser yderligere.

”Vi er på stedet lige nu, og vi vil gerne have arbejdsro, så vi oplyser ikke, hvor det er henne,” lød det fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 11 March 2019 14:38

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl