Skuddrama i Helsinge: Nu har politiet nyt

Af
Jeppe Helkov

En 74-årig mand blev mandag morgen i Helsinge skudt og drabt. Gerningsmanden var en 73-årig mand, der efterfølgende selv ringede til politiet og fortalte om drabet. Nu er der nyt i sagen.

Nordsjællands Politi har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at de stadig er i gang med efterforskningen. I første omgang fortalte politiet, at de arbejdede med flere mulige motiver - blandt andet at det kunne være et jalousidrama.

Men selvom det altså var gerningsmanden, der selv meldte skyderiet, har han endnu ikke villet udtale sig til politiet.

"Den 73-årige gerningsmand blev anholdt klokken 09.20. Han ønskede ikke at udtale sig til politiet ved anholdelsen, men vil blive forsøgt afhørt senere i dag, og det forventes, at han bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Helsingør i morgen, tirsdag klokken 9.00," skriver de i pressemeddelelsen.

Foto: Steven Knap/Byrd

Foto: Steven Knap/Byrd

Nordsjællands Politi oplyser samtidig, at gerningsvåbnet er sikret.

Poltiet har i forbindelse med skuddramaet, der fandt sted på offerets bopæl, været massivt til stede på Ravnebjergvej i Nellerød.

Ugeposten talte mandag formiddag med Nordsjællands Polti. De ville dog - hverken der eller nu - uddybe deres pressemeddelelser yderligere.

”Vi er på stedet lige nu, og vi vil gerne have arbejdsro, så vi oplyser ikke, hvor det er henne,” lød det fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 11 March 2019 14:38