En 74–årig mand blev mandag formiddag skudt og dræbt uden for Helsinge. Foto: Steven Knap, Byrd

En 74–årig mand blev mandag formiddag skudt og dræbt uden for Helsinge. Foto: Steven Knap, Byrd

Mand dræbt af skud i Helsinge

Af
Marie Varming

En 74–årig mand er mandag formiddag blevet skudt og dræbt i Helsinge. Den 74-årige blev ramt i ryggen, da en 73-årig mand affyrede skud mod manden på den 74-åriges adresse. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Anmeldelsen løb ind klokken 9.06. Det var den 73-årige gerningsmand, som selv kontaktede politiet efter skyderiet. Han blev kort tid efter blev anholdt uden dramatik. Der arbejdes med flere mulige motiver, herunder jalousi, skriver politiet i sin pressemeddelelse.

Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere - heller ikke hvor i Helsinge, skyderiet er sket.

”Vi er på stedet lige nu, og vi vil gerne have arbejdsro, så vi oplyser ikke, hvor det er henne,” siger Nordsjællands Politi til Ugeposten.

Den 74-åriges pårørende er informeret. Ugeposten følger sagen.

Publiceret 11 March 2019 00:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl