Så kassedame var væk: 45-årig listede af med fuld indkøbsvogn

Det tager kun fem minutter, men vi vil så gerne have, du bliver lidt længere. Det slogan stod tilsyneladende ikke særlig klart i erindringen hos en 45-årig mand fra Dronningmølle.

Han var onsdag aften ude at handle i Netto i Dronningmølle. Men selvom han havde fyldt indkøbsvognen med varer, havde han tilsyneladende ikke tid til at vente på en kasse-assistent. Da der ikke sad nogle ansatte bag kassen, så han i hvert fald sit snit til at liste ud af sted med de ubetalte varer i indkøbsvognen.

Uheldigvis for ham så en butiksvagt det. Han stoppede den 45-årige mand, der efterfølgende blev sigtet for butikstyveri.

Publiceret 28 February 2019 00:00

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl