Du kan være heldig at få en kop 'venligkaffe' i brugskunstbutikken Mai Mai i Vesterbrogade 19, Gilleleje.

Du kan være heldig at få en kop 'venligkaffe' i brugskunstbutikken Mai Mai i Vesterbrogade 19, Gilleleje.

Nyt koncept i Gilleleje: Giv en kop kaffe til en trængende

Nyt koncept i Gilleleje: Venligkaffe - en kop kaffe, som en anden har betalt for

Den nyåbnede interiør- og kaffebutik Mai Mai på hovedgaden i Gilleleje introducerer begrebet Venligkaffe.

Venligkaffe giver kunderne mulighed for at betale for en ekstra kop kaffe, som en anden så kan komme og bede om. En, der ikke har så mange penge til at købe café-kaffe for.

”Vi så begrebet compassion coffee på Facebook og tænkte, at det ville vi også prøve. Vi har allerede solgt de første Venligkaffer,” fortæller Mai Mais ejer, Lasse Nørgaard.

Ideen passer godt ind i konceptet for butikken, som sælger brugskunst og take-away kaffe. Mange af varerne er nemlig fra sociale projekter.

”Vi er hverken gennemførte eller fanatiske, men vi prøver at sælge varer fra nogle sociale projekter, og samtidig have noget, der er økologisk og bæredygtigt. Vores skønhedsprodukter er for eksempel både økologisk fremstillet og i flasker, der kan nedbrydes i naturen,” siger Lasse Nørgaard.

Gillelejes nye og farverige brugskunstbutik ligger i Vesterbrogade 19.

MAV

Publiceret 22 February 2019 11:30

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp