Bueskytter fejrer 40 års jubilæum

jubilæum Nordkystens Bueskyttelaug markerer 23. februar, at det er 40 år siden, foreningen blev stiftet.

Foreningens stifter er 80 årige Knud D. Jørgensen. Han stiftede i februar 1979 Nordkystens Bueskyttelaug sammen med den kendte bueskytte Erna Rahbeck.

Knud D. Jørgensen er stadig aktiv skytte i foreningen, dog ikke i så stort omfang som i hans yngre dage. Trods sin høje alder deltager han dog i stævner, og han skal her i næste måned dyste om DM med buetypen recurve.

Foreningen har gennem de 40 år haft tilholdssted flere forskellige steder rundt om i Gilleleje. De seneste mange år har det været i GB Idrætshus i vintermånederne og udendørs på GB’s udendørs idrætsanlæg. Foreningen tæller i øjeblikket ikke så mange medlemmer, så der er plads til nye skytter, men selv om foreningen ikke er så stor, har en del af bueskytterne et eller flere Danmarksmesterskaber bag sig.

Foreningsjubilæet markeres i GB Idrætshus på Idrætsvej i Gilleleje lørdag 23. februar kl. 13-17, hvor der vil være en 'for sjov skyde-konkurrence'. Der bydes på lidt at spise og drikke i løbet af eftermiddagen.

gs

Publiceret 22 February 2019 15:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp