Udvalgsformand Pia Foght svarer på kritikken fra Aase Christensen. Foto: Jbt

Svar til Aase: Alle borgere skal have den korrekte hjælp

Af
Pia Foght

Formand for ældre, social og sundhedsudvalget (S)

DEBAT Jeg kender Åse gennem rigtig mange år, og hun er ikke tilfreds hverken nu og har heller ikke været det tidligere. Det er igen ikke lykkedes, hvilket jeg er ked af.

Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke overbeviser vores byråd om andet end det, vi alle får information om gennem vores direktør og selvfølgelig den sidste uvildige positive tilsynsrapport.

Hvis Åse Christensen ikke får den rette behandling, er det vigtigt at hun kontakter visitationen, da alle skal have den rette og rigtige hjælp.

LÆS AASE CHRISTENSENS DEBATINLÆG HER:

Af de ca. 960 borgere, der får hjælp, må der ikke være nogen overhoved, der får den forkerte hjælp. Selv dem, der ikke kan gøres tilfredse, skal have den rigtige hjælp.

At man personligt har behov for at gå efter mig, kan jeg leve med, men det er vigtigt for mig, at alle borgere skal have den korrekte professionelle hjælp!

Så vigtigt at kontakte visitationen, hvis der er tvivl om behandlingen.

Publiceret 21 February 2019 08:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp