Mange har tilsyneladende svært ved at forstå, at man skal have kørekort for at køre bil. Modelfoto.

Mange har tilsyneladende svært ved at forstå, at man skal have kørekort for at køre bil. Modelfoto.

Politiet slog til: To bilister taget inden for få timer

Af
Jeppe Helkov

Må man køre bil uden kørekort? Nej. Det bør der efterhånden ikke være nogen tvivl om. Alligevel fanger Nordsjællands Politi hver eneste uge syndere, der tilsyneladende har glemt de mest basale trafikregler.

Natten til onsdag var den for anden gang på få dage gal i Græsted. Klokken 00.45 standsede en patulje en 48-årig mand. Manden kom kørende på Frederiksværksvej.

Politiet konstatede hurtigt, at manden ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

På Frederiksborgvej blev en politipatrulje lidt tidligere onsdag også opmærksom på en bilist, der opførte sig mistænkeligt.

Den 31-årige mandlige bilist kom kl. 18.25 kørende, da han blev hevet ind til siden. Han havde heller ikke noget gyldigt kørekort - og måtte derfor også forlade stedet med en sigtelse og en hilsen fra politiet.

Her kan du læse om de andre tilfælde af glemsomme bilister:

Publiceret 21 February 2019 07:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp