Kom og vær med i Vibes hyggeklub

hyggeklub 'Vibes hyggeklub', der byder på gættelege, sange, underholdning og hyggeligt samvær under kaffepausen, holdes torsdag 28. februar kl. 13.15 i det gamle posthus, Stationsvej 6 i Gilleleje. Nye gæster er lige så velkomne som de trofaste, men ring først og bestil plads på tlf 48301867, meddeler Vibeke Stegler.

gs

Publiceret 21 February 2019 15:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp