Arkivfoto.

Arkivfoto.

Mystiske mænd ledte efter 'tomme huse': Politiet går ind i sagen

Af
Jeppe Helkov

Det er uvist, om to unge mænd var unde på gale streger - eller om de bare ledte efter en bolig. Men faktum er i hvert fald, at to mænd tirsdag eftermiddag vakte så meget mistanke, at en 50-årig kvinde kontaktede politiet.

Mændene blev set gående rundt på Birkely i Helsinge. Her opsøgte de en 50-årig kvinde og fortalte, at de ledte efter 'tomme huse'. Kvinden forklarede mændene, at der ikke var nogle tomme huse. Herefter forlod mændene stedet.

Men kvinden var alligevel blevet så tilpas mistænksom, at hun kontaktede politiet. Hun gav følgende signalement af den ene af de to unge mænd:

    Han beskrives som en mand, dansk af udseende, 15-16 år, 168-170 cm høj og almindelig af bygning med lyst, krøllet hår. Han talte dansk og var iført beige hættetrøje, som han havde trukket om hovedet, mørke jeans og gule solbriller.

Vækker den beskrivelse genkendelse, kan Nordsjællands Politi kontaktes på 114.

Publiceret 20 February 2019 13:24

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp