Nordsjællands Politi rapporterer om to indbrud i Lyngby-Taarbæk i den seneste døgnrapport. Arkivfoto

Nordsjællands Politi rapporterer om fire indbrud i Gribskov. Arkivfoto Erwin Wodicka

Udspekulerede tyve på spil: Slår til fire steder

Af
Jeppe Helkov

Efter en stille periode viste indbrudstyvene i Gribskov i weekenden igen sit grimme ansigt. I alt slog tyve til mod fire huse heroppe.

Lørdag opagede indehaverne af en ville på Skovhøjen i Græsted, at de havde haft indbrud. Indbruddet har fundet sted mellem den 11. februar og den 15. februar. Tyvene er kommet ind ved at bryde et vindue op. De slap af sted med smykker og sølvtøj.

Tyve har også været på spil to steder i Tisvildeleje. Mellem lørdag kl. 17.15 og lørdag 22.30 var der indbrud i en villa på Sankt Helene Vej. Tyvene brød et soveværelsesvindue op, og også her blev der stjålet smykker og sølvtøj. Derudover stjal tyvene også noget overtøj.

På Skovridervænget i Tisvildeleje har der også været ubudne gæster. Indbruddet er ifølge Nordsjællands Politi sket lørdag kl. 13. Tyvene brød et vindue op og stjal smykker.

På Holmevej i Helsinge har der været indbrud mellem den 8. februar og den 17. februar. Tyvene brød en havedør op. Nordsjællands Politi har endnu ikke noget overblik over, hvad der er stjålet.

Har du set noget mistænkelig adfærd i nærheden af de ramte boliger, kan du kontakte Nordsjællands Politi på 114.

Publiceret 19 February 2019 09:53