Nordsjælland var flyvende i Skanderborg. Foto: Jan Stephan

Nordsjælland var flyvende i Skanderborg. Foto: Jan Stephan

Tredje sejr på stribe til Nordsjælland

Håndboldherrerne er med ny gevinst i Skanderborg på sikker kurs ud af nedrykningszonen

Af
Niels Idskov

Tre sejre i tre kampe efter vinterpausen. Sådan lyder det flotte udbytte for Nordsjælland Håndbold, der senest viste både god form og holdånd i Skanderborg. Det blev til en sejr på 29-25 efter 14-15 ved pausen. Målmand Mike Jensen var Man of the Match, der var styr på defensiven, og med de to point har NH fortsat kurs væk fra de nederste pladser.

Der er dog endnu tre point op til en plads, hvor der spilles med om de allerbedste positioner, men med en ny sejr på næste mandag i Ringsted mod agterlanternen TMS bør Nordsjælland være fri for af den sidsteplads i Håndboldligaen, der er ensbetydende med direkte nedrykning. Udesejren over Skanderborg var også overraskende ud fra, at der er tale om en modstander, som NH sjældent får udbytte mod. I denne sæson er det blevet til to nederlag mod Skanderborg, herimellem i pokalturneringen. Der resterer i grundspillet i alt fem kampe for Nordsjælland Håndbold.

Publiceret 19 February 2019 14:14

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp