Skoleleder om at være leder på en flersproget skole

Foredrag Det er en helt særlig skoleleder, som torsdag 21. februar kl. 15-17 optræder på Mezzaninen i Kulturhavnen.

Lise Egholm, skoleleder på Rådmandsgades Skole, Nørrebro i København, har været leder på en i højeste grad flersproget skole.

Med en evne til at stille krav til eleverne og med sin kærlighed til den enkelte elev, lykkedes det hende at opbygge et godt og lærerigt miljø, og være en fremragende fortaler for en vellykket integration. Kom og lyt til foredraget 'Fordi du skal!'.

Pris: 50 kr., inkl. kaffe.

Billet bestilles på gillelejebio.dk eller tlf: 70 25 82 68.

gs

Publiceret 19 February 2019 17:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp