Fabian Sandven spiller de næste tre sæsoner i Nordsjælland Håndbold.

Fabian Sandven spiller de næste tre sæsoner i Nordsjælland Håndbold.

Norsk stortalent skifter til Nordsjælland

Fabian Sandven skifter til Nordsjælland Håndbold

Af
Jeppe Helkov

Nordsjælland Håndbold kæmper i øjeblikket for livet i den bedste danske håndboldrække. Men selvom klubben endnu ikke ved, hvilken række de spiller i i næste sæson, er den fremtidige oprustning allerede begyndt.

Nordsjælland Håndbold har fra næste sæson skrevet under på en aftale med det 20-årige norske talent Fabian Sandven. Han kan både spille venstre back og playmaker.

"Jeg vil betegne det som et scoop. Fabian er en talentfuld spiller, som vi længe har holdt øje med, og nu er det lykkedes at få ham. Vi glæder os enormt meget til at arbejde sammen med ham," siger den kommende cheftræner i Nordsjælland Håndbold, Simon Dahl, i en pressemeddelelse.

Afløser Meklenborg

Fabian Sandven afløser ligatopscorer Johan Meklenborg, der til sommer skifter til Team Tvis-Holstebro

"Vi er sikre på, at han bliver en spændende tilføjelse til en i forvejen ung trup. Han har masser af potentiale, og han allerede nu vist store kompetencer i specielt sit angrebs- og kontraspil," siger Simon Dahl.

Fabian Sandven har de sidste fire sæsoner spillet i norske Bækkelaget. Han er derudover noteret for 41 ungdomslandskampe og scoret 119 mål.

Et step op

I denne sæson har han spillet 16 kampe og scoret 61 mål i den bedste norske række.

"Jeg ser frem til at spille for Nordsjælland Håndbold og blive en del af et ungt og spændende hold. Efter samtaler med klubben var det et let valg, for jeg kunne se mig selv være en del af projektet og følte med det samme, at klubben gerne ville mig. Efter flere sæsoner i Norge glæder jeg mig til at tage et step op i Danmark, møde mine nye holdkammerater og trække Nordsjælland-trøjen over hovedet," siger Fabian Sandven i en pressemeddelelse.

Fabian Sandven har fået en tre-årig kontrakt.

Publiceret 19 February 2019 16:07

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp