Bølgerne går højt i debatten om 'Musik i Lejet', som foregår over tre dage i uge 29. Foto: Jan F. Stephan

Bølgerne går højt i debatten om 'Musik i Lejet', som foregår over tre dage i uge 29. Foto: Jan F. Stephan

Nu kan du blive hørt: Borgermøde om Musik i Lejet

Alle borgere i Tisvilde er velkomne til møde om Musik i Lejet

Larmer Musik i Lejet for meget? Eller er musikfestivalen tværtimod med til at sikre, at der er liv i Tisvilde hele året?

Bølgerne går højt mellem tilhængere og kritikere af festivalen, blandt andet i Ugeposten og på facebook, og nu har Tisvilde Lokalråd indbudt til et borgermøde om musikfestivalen.

Cira Aalund fra lokalrådet understreger, at festivalen har alle nødvendige tilladelser til at blive afholdt på den store p-plads for enden af Tisvilde Hovedgade i uge 29 til og med 2023. Så dette er ikke til debat, skriver lokalrådet i en pressemeddelelse.

Alle kan bede om ordet

Derimod håber Tisvilde Lokalråd, at mødet kan bidrage til, at alle kan ”blive lidt klogere på, hvad planerne er for 2019, hvad Tisvilde-borgerne synes fungerer rigtig godt, og hvad man godt kunne tænke sig blev ændret, hvis det er muligt”.

Alle borgere bosiddende i Tisvilde er inviteret til mødet. Det samme er repræsentanter for MiL, repræsentanter for Gribskov Kommune, foreninger der er hjemmehørende i Tisvilde og repræsentanter for erhvervsliv der er hjemmehørende i Tisvilde.

Dagsordenen for borgermødet er:

· Formanden for Tisvilde Lokalråd, Claus Sabroe, byder velkommen – 10 min

· Fællessang med John Kofoed – 5 min

· Claus gennemgår dagsordenen og giver ordet til ordstyreren – 5 min

· Ordstyreren indleder med at fortælle om spillereglerne – 5 min

· Lars Thykjær giver en præsentation af planerne for MIL 2019 – 15 min

· Pause på 10 min – kan bruges til skriftligt at bede ordstyreren om taletid – 10 min

· Taletid – 40 min

· Afsluttende debat med ’svar på tiltale’ – 20 min

Alle kan få lov til at bede om taletid, og man kan tale på vegne af sig selv, en forening eller en uformel gruppe af borgere – det skal bare oplyses, når man beder om taletid. Der vil ligge papir og blyant klar til formålet. Der er afsat 40 minutter, som skal fordeles ligeligt på alle tilmeldte. Hvis der f.eks. er 10, der beder om taletid, vil de hver få tildelt 4 minutter, oplyser lokalrådet.

Borgermødet foregår i Idrætshuset tirsdag den 19. februar kl. 19.00.

CJ

Publiceret 18 February 2019 10:30

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl