En 31-årig mand er taget for at køre uden kørekort

En 31-årig mand er taget for at køre uden kørekort

Så er den gal igen: Mobiltelefon-talende bilist taget uden kørekort

Af
Jeppe Helkov

fanget Umiddelbart skulle man tro, at det kun skete sjældent. Men faktum er, at bilister fra Gribskov på daglig basis sætter sig bag rattet på en bil uden kørekort.

Tirsdag blev endnu en kørekort-løs bilist taget. Den 31-årige mand fra Helsinge kom kørende på Roskildevej i Hillerød, da en politietpatrulje fattede mistanke til ham.

De hev ham ind til siden og konstaterede, at han ikke alene var uden kørekort – han havde også talt i mobiltelefon under kørslen.

Han er nu sigtet for begge forhold.

Publiceret 14 February 2019 09:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp