DEBAT: Så gør dog noget – vi ældre fryser på plejehjemmet

Af
Lissi Jensen (beboer)

Trongårdsbakken 1 stue 558

3210 Vejby

debat Hvis du har en pårørende, som skal på Trongården, skal du lade dem få pels og varmeovn med. Her er meget koldt på en stor del af Trongården.

Det er Domea, som skal sørge for, her er varme nok til ældre menesker.

Domea mener, at 20,3 grader - som jeg har (andre har mindre) - er nok.

Jeg har ringet mange gange og bedt om mere varme, så kommer de med deres måleinstrumenter og siger, at væggene er 22 grader. Jeg har forklaret, at det ikke er inde i væggen, jeg sidder, men de er ikke lydhøre.

Jeg har selv to termometre, som viser 20,7 grader, men servicemanden siger, de ikke virker. Mærkeligt at begge viser same temperatur, 20,7 grader, hvis de skulle være i stykker.

Sidst jeg ringede, blev jeg senere ringet op af Domea, som fortalte, at der gik en smed og reperede på fyret. Så jeg glædede mig til, at der skulle komme mere varme.

Varmen blev 21,3 grader, altså 0,6 grader mere.

Jeg ved ikke, hvad vi skal gøre. Det er vores egne lejligheder, så ledelsen her på Trongården vil ikke hjælpe, men fryser selv om tæerne.

Vi er ældre mennesker og har brug for mere varme (23 grader) gerne mere. Mange sidder i kørestole, nogle går med jakker om dagen, andre vikler sig ind i tæpper, de kan nemt falde i dem. Én ligger med 2 dyner om dagen, og sådan kan jeg blive ved med at nævne generene vi har, fordi vi mangler mere varme.

NU KAN DET VÆRE NOK,VI HAR BRUG FOR HJÆLP, DET SKAL VÆRE NU, HVOR DET ER KOLDT UDE OG INDE.

Jeg håber meget på, at dette læserbrev kan sætte noget i gang.

PS. jeg bruger selv varmeovn.

Publiceret 07 February 2019 11:30