To kvinden blev inden for få timer i Helsinge taget uden kørekort. Modelfoto

To kvinden blev inden for få timer i Helsinge taget uden kørekort. Modelfoto

To gange på en dag!? Kvinder taget uden kørekort

Af
Jeppe Helkov

Fanget En 30-årig kvinde fra Lyngby fortyder i dag nok, at hun ikke bare lod bilen stå. Mandag klokken 17.41 kom kvinden kørende på Rudinsvej i Helsinge.

Her stødte hun på en politipatruljen, der valgte at vinke kvinden ind til siden. Og ganske rigtigt viste det sig, at der var noget suspekt ved kvinden. Kvinden var frakendt sig kørekort og havde ikke genervervet det. Derfor slag hun fra mødet med betjentene med en bøde og en sigtelse for køresel uden førerret.

Og kvinden var ikke den eneste, der mandag blev fanget i politiets net. Klokken 14.50 havde en patrulje stoppet en 59-årig kvinde på Nygade. Hun også fået inddraget sit kørekort - og havde heller ikke fået taget det på ny. Derfor blev hun også sigtet for at køre bil uden kørekort.

Publiceret 29 January 2019 13:10

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl