Ukendte gerningsmænd har stjålet computere fra elever på Gribskov Gymnasium. Modelfoto: JBT

Ukendte gerningsmænd har stjålet computere fra elever på Gribskov Gymnasium. Modelfoto: JBT

Tyve stjal 32 computere fra gymnasieelever

Af
Jeppe Helkov

Indbrud Alle der har gået på gymnasiet kender det. Når man har idræt, lader man sine ting ligge uden opsyn i omklædningsrummet. Men det er det nok slut med nu på både Gribskov Gymnasium og Frederiksværk Gymnasium.

Mandag brød ukendte gerningsmænd ind begge steder.

På Gribskov Gymnasium brød tyvene ind i omklædningsrum ved idrætsanlægget mellem kl. otte og ti. Ifølge Nordsjællands Politi var omklædningsrummet aflæst.

Efterfølgende har syv elever anmeldt, at de har fået stjålet computere, mobiltelefoner eller andre værdigenstande.

Kort efter var den også gal på Frederiksværk Gymnasium. Her gik tyvene ind i et ulåst omklædningsrum mellem kl. 12 og 12.30.

En lærer på Frederiksværk Gymnasium har efterfølgende fortalt Nordsjællands Politi, at der er blevet stjålet 25 bærbare computere, men Nordsjællands Politi oplyser, at de indtil videre kun har fået ni anmeldelser fra elever.

Nordsjællands Politi oplyser, at de meget gerne vil høre fra folk, der har været i området på de pågældende tidspunkt - eller folk der måske har set nogle mistænkelige personer gå rundt i området omkring begge gymnasier.

Du kan ringe til politiet på 114.

Publiceret 22 January 2019 00:00

SENESTE TV

Påskemarch med Idrættens Venner

arrangement Langfredag 19. april holder Idrættens Venner i Tisvilde den traditionelle påskemarch for 42. gang.

Marchen foregår i det skønne Tisvilde Hegn og Troldeskoven, hvor deltagerne kan vælge mellem at gå enten 12, 20 eller 30 km i det tidlige forår. Specielt den korte rute er velegnet for en familieudflugt, da den overalt går ad gode og farbare stier.

Man kan starte på alle ruter fra kl. 8 fra Idrætshuset, Hovedgaden, hvor også sekretariatet har hovedkvarter. Her kan deltagerne købe startkort indtil kl. 10 på 30 km-ruten, kl. 11 på 20 km-ruten og kl. 12 på den korte rute.

Rasteplads med grill

Rastepladserne er igen ved Stængehus og Bækkebro, hvor det vil være muligt at få lidt at spise og drikke undervejs.

På Bækkebro har man taget den store grill med, hvor man kan købe grillpølser. Der er selvfølgelig også varme og kolde drikke.

Alle skal være i mål kl. 16.

Hvis man ønsker at gå ruten, koster det 20 kr. Skal der medalje med, koster det 40 kr. For børn under 15 år inklusive medalje koster det 30 kr. Der er kontant betaling.

Overskuddet går til ungdomsarbejdet i Tisvildeleje Gymnastik Forening.

jesl

Frivilligheds-messe for foreningerne

arrangement Under overskriften 'Netværk gør stærk' inviterer Frivilligt forum Gribskov alle frivillige foreninger - kulturelle-, sociale- og idrætsforeninger - til fælles møde for at styrke kendskab til, hvilke foreninger der er, og hvad de står for.

Det foregår lørdag 27. april kl. 14-17 i Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge.

Ved hjælp af udstillingsboder og små 'speed-dating-møder' vil man blive klogere på, hvad frivillighed står for i Gribskov Kommune.

Frivillig forum håber med arrangementet, at være med til at styrke frivilligheden og bringe mange forskellige foreninger sammen, så både de og andre ude fra, kan blive klogere på hvem foreningerne er og hvad de kan bruges til.

Alle kan få en bod

"Hvis vi kender hinanden, bliver vi også meget bedre til at bruge hinanden," siger formand for Frivilligt Forum Ole Thomsen i en pressemeddelelse.

Alle foreninger der deltager, får mulighed for at få en bod, hvor de kan præsentere deres aktiviteter.

Der vil også på dagen være et par fælles oplæg.

jesl